Som følge av raskt økende mengde av vitenskapelig dokumentasjon på gurkemeie sine helsebringende egenskaper, har gurkemeie blitt et populært kosttilskudd over hele verden. Dessverre er ikke all gurkemeie lik, og ikke alle variantene har evnen til å absorbere og utnytte urtens aktive komponenter optimalt.

Akai Spiceuticals er en av verdens største produsenter av gurkemeie, og er kjent for sin banebrytende produksjonsteknologi. Selskapet har nylig presentert et innovativt produkt designet og produsert ved hjelp av patentert teknologi: Controlled Release CurQfen Curcumin/Fenugreek Complex. Det benyttes en unik sammensetning av ikke-fordøyelige, fermenterbare galactomannan-protein fra bukkehornkløver for å forbedre biotilgjengeligheten til aktive curcuminoider.

Akay’s egenutviklede (proprietære) ultrasoniske teknologi injiserer biologisk aktive amorfe curcuminoider inn i fibermatriksen i bukkehornkløver gjennom gel-fase spredning. På denne måten produseres en ny komponent som kalles curcuma-galactomannosider. Ifølge Akays forskere er denne forbindelsen unik for CurQfen. Forbindelsen har optimal hydrofob-hydrofil balanse for kolloidal dispersjon av curcumin når innholdet i kapselen løser seg opp i tarmvæsken.

Resultatene er bekreftet gjennom vitenskapelig forskning. Gjennom forbedret oppløselighet og stabilitet hjelper sammensetning av curcumagalactomannosid de aktive curcuminoidene å overleve i den øvre mage-tarmkanalen og transporteres frem til tykktarmen hvor optimal absorpsjon skjer. Menneskelige forsøk har vist opptil 20 ganger bedre absorpsjon og nesten 16 ganger bedre biotilgjengelighet av CurQfen sammenlignet med andre curcumin kosttilskudd (se diagram).

CurQfen er et vitenskapelig avanserte ekstrakt med komponenter sammensatt av fiber fra bukkehornkløver gjennom avansert teknologi. Presentert som er kosttilskudd for det 21. århundre.

Til CurQfen i nettbutikken