AjiPure® aminosyrer er produsert av Ajinomoto®, det første selskapet som identifiserte, foredlet og markedsførte aminosyrer. Mer enn 100 år senere er Ajumoto fortsatt den ledende globale leverandøren av farmasøytiske og forskningsbaserte aminosyrer, med de høyeste industristandarder for renhet og kvalitet.

Hvorfor er Ajimotos tilskuddene de mest rene, sikre og effektive aminosyrene på markedet? Renhet: AjiPure® aminosyrer er 99% til 100% rene og har en uovertruffen i kvalitet. Urenheter som finnes i andre merker av aminosyrer, kan være så mye som seks ganger høyere. Dette er resultatet av mer enn 100 års vitenskapelig forskning og utvikling.

Sikkerhet: Ajimoto® bruker ingen dyreprodukter, ingen fyllstoffer og ingen snarveier i produksjonsprosessene. Alle aminosyreproduktene er produsert med Ajimotos patenterte Ferment-A-Pure Technology, som Ajinomoto® for tiden har 130 patenter for. I motsetning til konkurrentene som bruker ekstraherte produkter, for eksempel hår eller fjær, bruker Ajimoto 100% naturlige, rå ingredienser av ikke-animalsk opprinnelse.

Effektivitet: AjiPure®-produkter blir malt syv ganger til et veldig fint pulver for økt oppløselighet i drikkevarer. Dette gjør det ikke bare enkelt å blande dem i drikkevarer eller snacks, men det resulterer også i rask absorpsjon i kroppen og forbedret effekt.