Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Frakt - Levering

Levering - Frakt

Bestillinger som registreres før 13:00 på hverdager sendes vanligvis med posten samme dag. Vi sender pakker med sporing til postkassen. Du vil motta egen e-post og eller sms om sporingsnummer fra Posten etter at sendingen er registrert innlevert. Kostnad for frakt vises og oppdateres i handlevognen, prisen beregnes automatisk ut fra totalvekten på varene i handlevognen (klikk kjøp-knappen, og vis handlevognen for å se hva fraktbeløpet blir). Større bestillinger kan sendes som servicepakke til nærmeste postkontor. For bestillinger over 1500 kroner tilbyr vi gratis frakt ved å trekke portoen fra manuelt ved fakturering. (Gjelder ikke ved uavhentede pakker). Ved uavhentede pakker faktureres et gebyr for kostnadene vi har hatt med bestillingen. (Ekspedisjon, pakking, emballasje, frakt, returfrakt, returbehandling, tilbakeplassering på lageret). For ordre over 400 kroner debiteres kr 150, og kr 80 for ordre under 400 kroner. For uavhentede pakker sendt som servicepakke er gebyret 350 kroner.

Vareretur

Har du mottatt en vare som du angrer på at du bestilte, eller som du ikke er fornøyd med, kan du sende tilbake og du blir kreditert for varen så snart vi har mottatt den i retur. (Forutsetter av varen ikke er åpnet) Legg gjerne ved fakturaen eller skriv ett notat slik at vi lett finner ut hva returen gjelder. Vi har ikke en bestemt tidsfrist for retur, men det er fint om du ikke venter altfor lenge om det er noen produkter du skal sende tilbake.

Adresse og telefon
51305586/41369361 09-14
Hålandvegen 109, 4260 Torvastad
Sosiale nettverkskontoer
Til øverst på siden