Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Frakt - Levering

Levering - Frakt

Bestillinger som registreres før 13:00 på hverdager sendes vanligvis med posten samme dag. Vi sender pakker med sporing til postkassen. Kostnad for frakt vises og oppdateres i handlevognen (klikk kjøp-knappen, og vis handlevognen for å se hva fraktbeløpet blir).

Frakten beregnes automatisk ut fra totalvekten på varene i handlevognen. Mange varer er forholdsvis lette i vekt, noe som da gjør at du kan få billigere frakt om du ønsker å bestille lite eller om produktene du bestiller er lette og små. For større og tyngre bestillinger tilbyr vi mulighet til å bestille sending med miljøvennlig B-post. Dette blir noe billigere enn A-post og du kan selv sammenligne pris i nettbutikken før du velger om bestillingen skal sendes med A- eller B-post. I tillegg til disse 2 alternativene tilbyr vi sending med postens servicepakke/sporingspakke. Den er forholdsvis dyr, men hvis bestillingen kommer på mer enn 1500 kroner, trekkes portoen fra manuelt ved fakturering, slik at du ikke betaler noe for frakten. (Gjelder ikke ved uavhentede pakken). Ved uavhentede pakken faktureres et gebyr for de kostnadene vi har hatt med bestillingen. (Ekspedisjon, pakking, emballasje, frakt, returfrakt, returbehandling, tilbakeplassering på lageret). For ordre over 400 kroner debiteres kr 150, og kr 80 for ordre under 400 kroner. For uavhentede pakker sendt som servicepakke er gebyret 350 kroner.

Vareretur

Har du mottatt en vare som du angrer på at du bestilte, eller som du ikke er fornøyd med, kan du sende tilbake og du blir kreditert for varen så snart vi har mottatt den i retur. (Forutsetter av varen ikke er åpnet) Legg gjerne ved fakturaen eller skriv ett notat slik at vi lett finner ut hva returen gjelder. Vi har ikke en bestemt tidsfrist for retur, men det er fint om du ikke venter altfor lenge om det er noen produkter du skal sende tilbake.

Adresse og telefon
51305586/41369361 09-14
Hålandvegen 109, 4260 Torvastad
Sosiale nettverkskontoer
Til øverst på siden