Faktura med giro Bankkonto: 33302279131

Ønsker du å vente med å betale til du har mottatt varene velger du «Faktura/Giro». (Det er ikke gebyr for faktura, men for nye kunder gjelder fortrinnsvis forhåndsbetaling (ikke faktura-alternativ ved førstegangs-ordre)). For fakturaer som ikke er registrert betalt innen ca. 14 dager etter forfall sendes det ut inkassovarsel med purregebyr på 65 kroner. Trenger du lengre betalingstid er det fint om du gir beskjed om at du ønsker å utsette forfallsdatoen, så ordner vi det kostnadsfritt.

Problemer med betalingen?

Bestillingen blir registrert så snart du klikker på knappen for å sende/fullføre bestillingen. Dersom du har valgt å betale med kort eller vipps via quickpay, og ikke får fullført betalingen, vil du bli kontaktet på e-post i løpet av kort tid for alternativ betalingsløsning.

Quickpay-integrasjonen tillater dessverre ikke at betalingen gjenopptas med samme ordrenummer. Hvis betalingen ikke går gjennom på grunn av avbrudd i betalingsprosessen kan legge inn bestilling på ny for nytt betalingsforsøkt, eller vente til vi sender deg en oppdatert betalingsinstruksjon eller betalingslink på e-post.