12. januar, 2017

Naturlig kolesterolsenkende kosttilskudd for å redusere høyt kolesterol uten legemidler eller deres bivirkninger

Høyt kolesterolnivå kan føre til helseproblemer som høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og slag. Dersom du er opptatt av å redusere høye kolesterolverdier, men nølende til å bruke reseptbelagte midler, gjerne på grunn av spørsmål om bivirkninger som følger med denne type medisin, kan naturlig kolesterolsenkende kosttilskudd være noe for deg.

Naturlige alternativer er både sikkert og forholdsvis effektivt når det gjelder å begrense problemer med høyt kolesterol. Selv folk med svært høye kolesterolnivåer (250-300) vil kunne senke kolesterolet sitt til trygge nivåer ved hjelp av naturlige løsninger.

Er kolesterolsenkende kosttilskudd rett for deg?

Kosttilskudd er ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling. Likevel anbefaler mange terapeuter og behandlere å forsøke naturlige alternativer i første omgang, før en vurderer andre typer medisiner/reseptbelagte legemidler. Hvorvidt kolesterolsenkende kosttilskudd er riktig for deg, avhenger av din generelle helsetilstand, medisinske historie og ditt nåværende kolesterolnivå. For flere med et høyt kolesterol vil naturlige metoder kunne være et godt alternativ som det kan være verdt å prøve ut.

Kosttilskudd som har vist seg å være effektive når det gjelder å senke høyt kolesterol er: artisjokk, hviløk, kurkumin, grønn te, omega-3, vitamin-e og soya. Listen er basert på resultater fra forskning og utprøving, bl.a. i USA:.