Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Shift SuperCalcium Extra

4.030

Kjøp

Shift SuperCalcium Extra 60 tabl.
209 kr
209 kr


Til utsjekking på en side
209 kr
Kategorier: Kalsium  Shift 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

SuperCalcium Extra er satt sammen med det spesifikke formål å bygge en solid benmasse med tette, kraftige og seige strukturer som bidrar til sterke ben som holder lenge. SuperCalcium Extra består av to unike kalsiumforbindelser, en sammensetning av flere aktive komponenter som samlet medvirker til en sterk og solid benbygning.

Vitamin-D3 bidrar til bedre absorbsjon av kalsium fra tarmen samtidig som det hjelper kalsium inn i benmargen. Vitamin-K2 er en nøkkelfaktor for at proteinet osteocalcin binder kalsium i benmassen, noe som er helt avgjørende for en sterk benbygning. Mineralet bor er med for å bidra til at kalsium forblir i skjelettet. Vi definerer SuperCalcium Extra som et systemtilskudd fordi det bør suppleres med SuperMagnesium for å oppnå en maksimal effekt. Dette bør tas separat på en annen tid av døgnet, slik at opptaket fra tarmen blir best mulig for begge preparatene.

Anbefalt daglig dosering: 2 tabletter

Formtabletter
Produsent/merkenavnShift
antall60
vekt150 g
formtabletter