Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-6%

Kjøp

Shift Sink 25 mg
179 kr 169 kr
169 kr


Til utsjekking på en side
169 kr
Kategorier: Sink 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Sink er et nødvendig mineral for mange prosesser i kroppen, og er spesielt viktig for et sunt immunforsvar. Sink må tilføres gjennom tilskudd, mat eller drikke. Sink er viktig for å vedlikeholde en sunn og frisk hud. Kroppen trenger sink for å opprettholde smaks-og luktesans, og for å transportere vitamin A. Under pubertet, graviditet og perioder med sykdom, er behovet for sink høyere.

Sinkforbindelsen i Sink heter Chelazome, og kjennetegnes ved høy biotilgjengelighet. Dette innebærer at kroppen tar opp og nyttiggjør seg av sinken på best mulig måte.

Fordeler ved Sink: høy biotilgjengelighet, styrker immunforsvaret, bidrar til en sunn og frisk hud, bidrar til smak og appetitt, bidrar til heling av sår

Anbefalt daglig dosering: 1 tablett daglig.

Inneholder den patenterte sinkforbindelsen Chelazome hvor sinkatomer er bundet til to aminosyrer, slik at det aktivt absorberes som et dipeptid. Dette gir en særdeles effektivt opptak og en høy biotilgjengelighet i kroppen.
Innhold pr. tablett.
Sink – 25 mg

Formtabletter
Produsent/merkenavnShift
antall80
vekt74 g
formtabletter