Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Shift SuperSink 25 mg
155 kr
155 kr


Til utsjekking på en side
155 kr
Kategorier: Sink  Shift 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Endelig: et sinktilskudd med veldokumenterte, overlegne egenskaper!


Sinkforbindelsen i SuperSink heter Chelazome, og produseres av det amerikanske selskapet Albion Laboratories Inc. etter en patentert prosess.

Chelazome sink kjennetegnes ved at det absorberes meget godt, eller sagt med andre ord; det har en svært høy biotilgjengelighet. Dette innebærer at kroppen tar opp, og kan nyttiggjøre seg av sinken på best mulig måte.

Mineraler i pilleform er vanligvis svært tungt absorberbart, samt at mineraler reagerer på andre mineraler på en slik måte at man får et dårligere opptak.

I SuperSink er sinkmolekylet bundet til to aminosyrer, (pakket inn slik at de danner et dipetid) dette kaller vi for et chelat. En chelatforbindelse av mineraler med aminosyrer på en dipetidaktig måte tillater at denne formen for mineraler "smugles" gjennom tarmveggen og inn i organismen via det spesielle og aktive transportsystemet for aminosyrer.

For at dette skal fungere etter hensikten er det helt avgjørende at chelatet har riktig stabilitet, slik at sinkmolekylet frigjøres etter at det har passert gjennom tarmveggen, for deretter å være tilgjengelig for kroppen.

Formtabletter
Produsent/merkenavnShift
antall80
vekt74 g
formtabletter