Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-9%

Buy Shift Magnesium

Shift Magnesium (magnesium 200mg, vitamin B6 2,1 mg) 60 tbl.
259 kr 235 kr
235 kr


Til utsjekking på en side
235 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Rastløse ben eller dårlig søvn?

Magnesium er et svært viktig mineral som virker beroligende på kroppens muskler, nerver og hjerte. Magnesium hjelper muskelen til å slappe av, slik at du får mindre spenninger.

Magnesium er involvert i over 300 viktige biologiske og fysiologiske reaksjoner i kroppen vår. Magnesium kombinerer tre utfyllende magnesiumforbindelser som sammen sikrer et maksimalt, hurtig og problemfritt opptak i kroppen. Det inneholder også naturlige sporstoffer som kroppen trenger, og er i tillegg tilsatt vitamin B6 for å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium.

Magnesium er utvunnet fra ørkensjøvann i Great Salt Lake i USA. Vannet blir soltørket i store basseng i flere år før det til slutt blir til en meget konsentrert og mineralrik væske som inneholder store mengder magnesium og spormineraler. Denne formen for magnesium absorberes svært godt, og er helt naturlig.

Magnesium kan trygt brukes av idrettsutøvere, også på toppnivå. SuperMagnesium er sertifisert dopingfritt av det globale kvalitetssikringsprogrammet Informed Sports.

Anbefalt daglig dosering: 1-2 tabletter daglig.

Ingredienser: Magnesium malate, konsentrert magnesiumrikt ørken sjøvann, magnesiumglysinat (chelat), fortykningsmiddel. Tilsatt vitamin B6.

Innhold pr. tablett:  Magnesium - 200 mg, Vitamin B6 - 2,1 mg

Formtabletter
Produsent/merkenavnShift
antall60
vekt120 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

3.00 av 5 stjerner

1
0
0
0
1
  • Shift Magnesium 

    God magnesium . Ble anbefalt av gynokolog og ernæringsterapeut i forbindelse med vansker i perimenopausen.


    14. February, 2024 09:24
  • Kunstig b6 

    Syntetisk b6 ikke bra


    28. May, 2018 15:17