Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Multidophilus 12 20 billion

3.980

Kjøp

Multidophilus 12 20 billion 100 vegetabilske kapsler
359 kr
359 kr
359 kr
Produkt-knagger: Probiotika
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Multidophilus 12 - Gjenoppretter en god fordøyelse

Multidophilus 12 bidrar til å gjenopprette den økologiske balansen i tarmen og en velfungerende mage. Anbefales spesielt deg som sliter med større fordøyelsesplager som luft i magen eller løs/hard mage. Kan med fordel tas etter en antibiotikakur. Multidophilus 12 inneholder hele 10 milliarder gode bakterier fra 12 forskjellige gode bakteriestammer. Hensikten med det store antall bakteriestammer er at produktet mest mulig skal ligne den naturlige tarmfloraen. Kapslene er enterodrasjert slik at bakteriene først frigjøres i tarmen.

Bruksområde - Fordøyelsen, Immunforsvar, Anbefalt dosering - 2 kapsler daglig med mat eller vann.

I mage-tarmkanalen finnes et enormt mangfold av mikroorganismer. En sunn tarmflora er viktig for en god helse og et godt immunforsvar. Probiotika er gode levende melkesyrebakterier. Tilskudd av probiotika er viktig for at tarmfloraen skal være i balanse og fungere optimalt. Det kan brukes forebyggende og har evnen til å rette opp eventuelle ubalanser.

Innholder 100 vegetabilske kapsler


antall100
vekt118 g