Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Multidophilus 12 20 billion

Varenummer: 2737
359 kr

Multidophilus 12 20 billion 100 vegetabilske kapsler

2737
På lager
359 kr

Produkttagger/Emmeord: Probiotika

Spørsmål om produktet?

Multidophilus 12 - Gjenoppretter en god fordøyelse

Multidophilus 12 bidrar til å gjenopprette den økologiske balansen i tarmen og en velfungerende mage. Anbefales spesielt deg som sliter med større fordøyelsesplager som luft i magen eller løs/hard mage. Kan med fordel tas etter en antibiotikakur. Multidophilus 12 inneholder hele 10 milliarder gode bakterier fra 12 forskjellige gode bakteriestammer. Hensikten med det store antall bakteriestammer er at produktet mest mulig skal ligne den naturlige tarmfloraen. Kapslene er enterodrasjert slik at bakteriene først frigjøres i tarmen.

Bruksområde - Fordøyelsen, Immunforsvar, Anbefalt dosering - 2 kapsler daglig med mat eller vann.

I mage-tarmkanalen finnes et enormt mangfold av mikroorganismer. En sunn tarmflora er viktig for en god helse og et godt immunforsvar. Probiotika er gode levende melkesyrebakterier. Tilskudd av probiotika er viktig for at tarmfloraen skal være i balanse og fungere optimalt. Det kan brukes forebyggende og har evnen til å rette opp eventuelle ubalanser.

Innholder 100 vegetabilske kapsler


antall 100
vekt 118 g

Multidophilus 12 20 billion vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!