Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Magnesium Citrate tabletter er lett fordøyelig og tas lettere opp i kroppen enn andre typer magnesium. 200 mg 100 og 250 tbl.
165 kr
165 kr
165 kr
Kategorier: Magnesium Citrate  NOW 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?
 • Enkel bestilling - Rask levering
  Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
 • Rabattsystem og Bonuspoeng
  Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
 • Rimelige priser på stort antall varer
  Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Magnesium virker positivt på alle typer anspenthet i kroppen, og er nødvendig for at muskler og nerver skal fungere effektivt. Magnesium er viktig for å opprettholde en god mineralbalanse i kroppen. Magnesium Citrat er lett fordøyelig og tas lette opp i kroppen enn andre typer magnesium.

Magnesium omtales ofte som "Anti stress mineralet" fordi det virker generelt avslappende. Magnesium anbefales ved sengetid og kan virke positivt for nattesøvnen. Mangel på mineralet magnesium kan bl.a. gi høyere blodtrykk.

Dosering: 1-2 tabletter daglig.

Flere størrelser1
antall100
vekt236 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

3.97 av 5 stjerner

0
0
0
1
0
 • Ikke anbefalt 

  Magnesium citrate absorberes lett i kroppen men ødelegger ceruloplasmin, et protein som er viktig for å gjøre kobber bio-tilgjengelig.


  20. april, 2018 22:38