Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-1%

Kjøp

Gode tarmflorabakterier. Med F.O.S og Psyllium. 90 Vkapsler
337 kr 335 kr
335 kr


Til utsjekking på en side
335 kr
Kategorier: Melkesyrebakterier  Bio Life 
Spørsmål om produktet?

Bio-dophilus inneholder store mengder melkesyrebakterier (16 milliarder pr. gram). Den og tilfører de nødvendige, gode bakteriene som tarmen trenger. Disse skaper et svakt syrlig miljø og hindrer veksten av skadelige bakterier. Anbefales ved alle typer mage/ tarmproblemer. Smart å ha med på reise for å unngå løs mage. Bio-dophilus er for personer som ønsker å gjenopprette en sunn tarmflora og derigjennom oppnå en sunnere helse. Brukes gjerne sammen med Bio Life Floracin som renser og hemmer vekst av uønsket bakterieflora.

Inneholder ikke melk, hvete, soya eller malt dextrin og kan derfor trygt brukes av allergikere. Produktet er fri for laktose, gluten og kunstige tilsetningsstoffer. Bio-Dophilus er produsert uten magnesiumstearat og stearinsyre for bedre utnyttelse og aktivisering. Kapslene er laget av cellulosepulver og glycerol.

Melkesyrebakteriene i Bio-Dophilus er følgende: Fruktooligosakkarider, Lactobacillus, Acidophilus (type NCFM), psyllium, bifidus longum (type ATCC), lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, lactobacillus salivarius, S. thermophillus, L rhamnousus, lactobacillus bulgaricus.

Dosering: 1-2 kapsler pr dag med drikke.
Oppbevares kjølig for maksimal holdbarhet.

Produsent/merkenavnBio-Life
antall90
vekt86 g
formvegetabilsk kapsel