Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Bacopa Monnieri Extract

3.942

Buy Bacopa Monnieri Extract

Bacopa Monnieri Extract 250 mg 12 % baccosider 90 kapsler
212 kr
212 kr


Til utsjekking på en side
212 kr
Kategorier: Bacopa 
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 190,80 kr

Den asiatiske urten Bacopa monnieri har vært brukt i hundrevis av år av indiske ayurvediske utøvere som en hjerne-tonic for å støtte minne og mentalt fokus. Moderne vitenskapelig forskning ser også ut til å støtte denne gamle praksisen. Bacopa inneholder et plantenæringsstoff kjent som bacosider, som støtter aktiviteten til vitale nevrotransmittere som er involvert i informasjonsbehandling og hukommelse. Swansons Bacopa Monnieri Extract-kapsler inneholder BaCognize standardisert til 12% bacopa glykosider.

Dosering: 1 kapsler 2-3 ganger daglig, med vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall90
vekt93 g

Gjennomsnittlig karakter: 

3.94 av 5 stjerner

0
0
0
1
1
  • for lav standardisering 

    problemet med denne er at du må ut med 4-8 piller bare for å oppnå lik mende bacopacides som har blitt brukt i undersøkelser som faktisk viser til forbetret minne.


    6. June, 2017 19:22
  • Effektivt, men for lav konsentrasjon 

    Etter å ha tatt bacopa over et halvt år føler jeg at jeg husker ting mye lettere og ikke glemmer ting som koder/nummere like lett som jeg gjorde før. Men dette var når dette produktet var standardisert til 45 % baccosider. Av en eller annen grunn er det nå bare standardisert til 12 % som betyr at du må kjøpe circa 4 ganger så mye for å få samme effekten.


    16. January, 2017 11:13