Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Boswellia Serrata Superior

4.033

Buy Boswellia Serrata Superior

Boswellia Serrata Standardisert ekstrakt, 500 mg. 300 mg Boswellia + 200 mg standardisert ekstrakt. 120 kapsler
238 kr
238 kr


Til utsjekking på en side
238 kr
Kategorier: Boswellia 
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 214,20 kr

Boswellia Serrata innhold pr. kapsel: Boswellia Serrata 300 mg, Boswellin® Boswellia serrata Extract (standardisert til 70% totale organiske syrer, 20% boswellinsyre) (harpiks) 200 mg

Andre ingredienser: Gelatin, maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), kalsiumpalmitat, silika.

Dosering: 1 kpsl. 1-2 ganger daglig sammen med vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall120
vekt111 g

Gjennomsnittlig karakter: 

4.03 av 5 stjerner

2
0
0
0
0
1
no rate
 • Boswellia Serrata

  Det beste middel mot stive og vonde ledd. Kan få litt treg mege i starten, men det går over.

  6 stjerner :)


  15. September, 2019 18:25
 • Interessant naturmiddel! 

  Boswellia Serrata er kanskje en av de mest interessante naturmidlene på markedet i dag. Godt dokumentert mot betennelser, og mest populært brukt for revmatisme. Selv som en ung mann har jeg jevnt brukt Boswellia mot beinhinnebetennelse, samt en gjennomgående betennelse i en visdomstann. I begge tilfeller kommer effekten etter få dager, og har funket bedre enn det legen sender meg på apoteket for å kjøpe. Ingen dokumentert giftighetsgrense eller bivirkninger, så dosering kan økes for kraftigere effekt uten negative konsekvens. I tillegg er det mye forskning i vinden som tyder på at Boswellia også har sterke kreftforebyggende egenskaper, noe jeg ser som et velkomment pluss. Bør tas med et måltid for optimalt opptak, ved mindre du sliter med betennelse i tarm (da bør det tas på tom mage, og lavt opptak vil være gunstig, ettersom Boswellia blir værende lenger i tarmen). Dokumentert effektivt mot Ulcerøs Kolitt og Crohns sykdom.

  Hilsen naturmiddel-nerd


  8. March, 2017 13:17
 • Boswellia mot betennelse 

  Boswellia er overlegent mot betennelse relatert til muskler og skjelett. Boswellia Superior virket over all forventning mot artrose. Jeg anbefalte dette produktet til noen bekjente med lignende plager. Og tilbakemeldingene har vært like positive som mine egne erfaringer. Jeg har brukt det nå i 2-3 år uten at effekten har blitt dårligere.


  20. August, 2015 02:31