Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Boswellia Serrata Superior

Varenummer: 1717
179 kr

Boswellia Serrata Standardisert ekstrakt, 500 mg. 300 mg Boswellia + 200 mg standardisert ekstrakt. 120 kapsler

1717
På lager
179 kr

Produkttagger/Emmeord: Ekstra kvantumsrabatt

Spørsmål om produktet?
Pris ved kjøp av 4 stk + 161,10 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 170,05 kr

Boswellia Serrata innhold pr. kapsel: Boswellia Serrata 300 mg, Boswellin® Boswellia serrata Extract (standardisert til 70% totale organiske syrer, 20% boswellinsyre) (harpiks) 200 mg

Andre ingredienser: Gelatin, maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), kalsiumpalmitat, silika.

Dosering: 1 kpsl. 1-2 ganger daglig sammen med vann.

antall 120
vekt 111 g

Boswellia Serrata Superior vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (3) 4.03 av 5 stjerner

2
0
0
0
0
1
ingen vurdering
 • Boswellia Serrata
  Av 15. september, 2019 18:25

  Det beste middel mot stive og vonde ledd. Kan få litt treg mege i starten, men det går over.

  6 stjerner :)

 • Interessant naturmiddel!
  Av 8. mars, 2017 13:17

  Boswellia Serrata er kanskje en av de mest interessante naturmidlene på markedet i dag. Godt dokumentert mot betennelser, og mest populært brukt for revmatisme. Selv som en ung mann har jeg jevnt brukt Boswellia mot beinhinnebetennelse, samt en gjennomgående betennelse i en visdomstann. I begge tilfeller kommer effekten etter få dager, og har funket bedre enn det legen sender meg på apoteket for å kjøpe. Ingen dokumentert giftighetsgrense eller bivirkninger, så dosering kan økes for kraftigere effekt uten negative konsekvens. I tillegg er det mye forskning i vinden som tyder på at Boswellia også har sterke kreftforebyggende egenskaper, noe jeg ser som et velkomment pluss. Bør tas med et måltid for optimalt opptak, ved mindre du sliter med betennelse i tarm (da bør det tas på tom mage, og lavt opptak vil være gunstig, ettersom Boswellia blir værende lenger i tarmen). Dokumentert effektivt mot Ulcerøs Kolitt og Crohns sykdom.

  Hilsen naturmiddel-nerd

 • Boswellia mot betennelse
  Av 20. august, 2015 02:31

  Boswellia er overlegent mot betennelse relatert til muskler og skjelett. Jeg eksperimenterte med alle urter som skal hjelpe mot betennelse. Da jeg utviklet artrose etter en fallulykke. Noen av urtene hadde litt effekt. Men Boswellia Superior hjalp umiddelbart og virket over all forventning. Jeg anbefalte dette produktet til noen bekjente med lignende plager. Og tilbakemeldingene har vært like positive som mine egne erfaringer. Jeg har brukt det nå i 2-3 år uten at effekten har blitt dårligere.

Skriv en anmeldelse