Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-2%

Kjøp

Let`s Move motvirker ømme og stive ledd og muskler.
305 kr 298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Let`s Move motvirker ømme og stive ledd og muskler. Svakt smertestillende. Bedrer blodtilførselen til leddene og øker leddenes fleksibilitet. Virker utrensende.

Innhold og tradisjonell bruk av urtene i Let`s Move Tablett:
1. Indisk Salaitre (Boswellia serrata):
Er en naturlig og sikker urt for optimal leddfunksjon på grunn av dens styrkende og regenererende egenskaper. Den terapeutiske virkningen av standardisert Boswellia serrata ekstrakt omfatter stimulering av blodtilførselen til ømme ledd, reduksjon av lett smerte, bedre bevegelighet, mindre morgenstivhet, og en generell bedring av livskvaliteten.

2. Trikatu (Ingefær - Zingiber officinale), (Svart pepper - Piper nigrum) og (Lang pepper - Piper longum): Blandingen ingefær, svart pepper og lang pepoper kalles Trikatu i Ayurveda. De stimulerer og normaliserer fordøyelsen og bedrer opptaket av næringsstoffer. Ifølge Ayurveda er ufordøyet mat (ama) årsaken til nesten alle helseproblemer. I leddene vil disse avfallsstoffene (ama)avleire seg og skape forskjellige problemer som f.eks. ømhet og stivhet i leddene. De tre urtene i trikatu bidrar til å rense ut disse avfallsstoffene ved å bedre opptak av næring. De bedrer også tilgjengeligheten av de andre urtene i dette produktet.

3. Gurkemeie (Curcuma longa): Hovedvirkestoffet er curcumin, som har vist seg å redusere histamin nivået, muligens ved å øke den naturlige produksjonen av kortison i binyrene. Curcumin er en kraftig antioksidant. Gurkemeie er en antioksidant og støtter immunforsvaret indirekte. Den er kjent som et rensende stoff som stimulerer til utskillelse av avfallsstoffer. Den er god møt ømme og stive ledd. Virker svakt smertestillende.

4. Fossilt mineralbek (Asphaltum/Shilajeet): Den har unike regenererende egenskaper som er meget nyttig for å vedlikeholde leddfunksjonene. Den hjelper tilførselen av næringsstoffer til de indre delene av leddene og bidrar til at avfallsstoffer frigjøres. Den reduserer tiden for regenerering ved skader i muskler, ben og nerver. Den styrker immunforsvaret og motvirker manglende energi. Den bidrar til sterke ben.

5. Galanga rot (Alpinia galanga): Den har mye av de samme egenskapene som ingefær, dvs bedrer fordøyelsen. Bidrar til å fjerne avfallsstoffer - en viktig underliggende faktor ved svake leddplager. Styrker immunforsvaret.

6. Sellerirot (Apium graveolans): Renser kroppen, spesielt nyrer, milt og lever. Inneholder store mengder kalium og organisk natrium som kroppen trenger for å kvitte seg med avfallsstoffer ved å stimulere områder for utskilling som hud, rektum og nyrer.

7. Muskat (Myristica fragrance): Den er kjent for å bedre sirkulasjonen ved kalde hender/føtter. Lett beroligende. Hjelper til å skille ut avfallsstoffer fra kroppen. Den er svakt smertestillende og svakt febernedsettende.

8. Bukkehornsfrø (Trigonella foenum-graecum): Dette er en meget brukt urt for fordøyelsen. Den åpner mikrokanalene og stimulerer utskillelse av avfallsstoffer gjennom urin og avføring, og renser blodet.

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt92 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.03 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
2
no rate
  • Lets move

    Har brukt Let's move i 8 mnd da jeg fikk den anbefalt av ayvedisk lege. For meg virker det ikke, har ikke mykere ledd og muskler, og må til kiropraktor igjen. Dyrt produkt, sikkert verdt å prøve, kan hende det hjelper andre.


    1. november, 2018 10:44
  • ømme ledd

    Jeg fikk faktisk anbefalt easy move av min fastlege da jeg var litt øm i mine ledd. Syns det hjelper med easy move


    30. april, 2010 16:24