Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-10%

Kjøp

Vital Strength - God ved potensproblemer. Øker energi og vitalitet hos menn.
382 kr 345 kr
345 kr


Til utsjekking på en side
345 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Vital Strength - God ved potensproblemer. Øker energi og vitalitet hos menn.

Innhold og tradisjonell bruk av urtene i Vital Care: 1. Juckbohne (Mucuna pruriens): Mucuna pruriens er velkjent som et afrodisiakum i Ayurveda. Det bidrar til å øke den seksuelle energien, utholdenhet og vitalitet, og redusere lettere hemmende nervøsitet. Den virker lett beroligende og styrker shukra dhatu (reproduktive vev) både hos menn og kviner. Mucuna hever testosteronnivået hos menn og bedrer potens og kraft. Ekstrakten er også kjent for å bedre mentalt fokus og forbedre konsentrasjonen.

2. Indisk asparges (Asparagus racemosus): I Ayurveda er denne bemerkelsesverdige urten kjent som "dronningen av urtene" fordi den fremmer kjærlighet og hengivenhet. Shatavari virker foryngende, er nærende og virker stabiliserende på alle syv vevstypene i kroppen inkludert Shukra (reproduksjons vev). Den fremmer positive følelser samtidig som den er lett beroligende på emosjonelle reaksjoner. Den hjelper også mot lettsmerte, lette søvnproblemer, forstyrrende drømmer og er godt for hjertet. Asparges har vist seg å hjelpe ved potensproblemer. Etter overgangsalderen sikrer den kvinner mot tap av libido, reduserer tørrhet i skjeden og øker vitaliteten.

3. Fossilt mineralbek (Asphaltum/Shilajeet): Shilajeet er velkjent for å virke foryngende og bedre vitaliteten og for å bekjempe svakhet. Den øker kjerneenergien som gir seksuell og spirituell kraft, den samme kraften som brytes ned av stress. Den styrker shukra dhatu (reproduktive vev) og er god for kjønnsorganene hos kvinner og menn. Den renser kroppen og bidrar til positivitet. Den forsyner alle syv kroppsvevene med næring og energi. Den kjemiske sammensetningen viser at den inneholder de porøse fulvinsyre og huminsyre som hjelper stoffene i andre urter til å trenge dypt inn i kroppens vev. Hulrommene i disse porøse stoffene fester seg til avfallsstoffer (ama) og tar dem med ut av kroppen. Det renser energikanalene for oppsamlede avfallsstofferstoffer.

4. Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra): Er en av fire urter som i Ayurveda styrker intellektet og den er derfor nyttig når problemene er mer av psykisk enn fysisk art, som ved manglende sexlyst osv. Forskning viser at den stimulerer binyrene og bedrer vitaliteten.

5. Kinesisk rot (Smilax glabra): God for potens og vitalitet.

6. Musali black (Curculigo orchiodis): Dette er en av de mest nærende urtene for Shukra dhatu (reproduktive vev) i tillegg til de andre vevene i kroppen. Det bidrar til styrket sexdrift, utholdenhet og vitalitet.

7. Muskat (Myristica Fragrans): Virker stimulerende på nervevev, gir økt sexlyst og er lett beroligende. Simulerer fordøyelsen og motvirker oppsamling av toksiner i kroppen.

8. Haritaki (Terminalia chebula): Virker beroligende på alle tre doshas, særlig Apana vata, som styrer sædavgangen hos menn og vaginal sekresjon hos kvinner. Den virker også svakt rensende. En urt med foryngende antioksidant virkning som bør tas hver dag.

9. Sinkoksid (Zinc oxidum): Ifølge nyere forskning er den involvert i normal omsetning av proteiner i kroppen, i celledeling og glukosemetabolismen. Det bidrar til en muskuløs kropp og næring til spermaproduksjon og er derfor gunstig ved tilstander som har med spermakvalitet å gjøre.

Virker best når den tas sammen med Shilajeet, ved de tilstander som er nevnt ovenfor.

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt90 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

3.98 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
  • Vital care 

    Veldig virkningsfulle urter og en virkelig boost for sex livet. Anbefales for både menn og kvinner. Øker sexlyst og vitalitet med mye mer.


    22. april, 2015 00:05