Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Peace of Mind

Peace of Mind 60 tabletter
327 kr
327 kr


Til utsjekking på en side
327 kr
Produkt-knagger: tabletter Anbefalte bestselgere
Spørsmål om produktet?

Peace of mind er et naturmiddel med ayurvediske ingredienser som hjelper til med å forbedre konsentrasjon, hukommelse og en god kognitiv funksjon. I tillegg inneholder produktet urter som støtter sirkulasjon, fordøyelse og balanserer opphetede følelser.


Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt88 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Produktet

    Jeg har en veldig erfaring med produktet,jeg gikk på det en periode hvor jeg i denne perioden opplevde ekstreme forandringer i hvordan jeg opplevde livet. Jeg husker første gang jeg prøvde den, jeg fikk en psykedelisk effekt grunnet min overfølsomhet, det inneholder spor elementer av stoffer som dmt, dette stoffet er svært psykedelisk. Produktet har selvsakt ikke denne effekten spesifikt men understreker hvor spesielt produktet faktisk er, det inneholder også l-dopa, forstandet til dopamin. Da jeg brukte det ble jeg nærmest fryktløs og åpnet opp for kjærligheten. De kognetive forbedringene var også merkant positive, men det kan overdoseres samt komme til et punkt for man føler man har fått nok. I mitt unike tilfelle så ble jeg ekstremt hyperaktiv til slutt faktisk, men jeg hadde en litt abnormal effekt grunnet min hjernes biokjemiske sammensetning. Jeg har nemlig fått stor skade på nervesystemet grunnet 10 år med lege foreskrevet medisiner av sorten ssri og anti psykotika. Dette produktet var noe av det som har klart få reparert CNS. Unikt produkt og anbefales.


    2. November, 2010 18:06