Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-4%

Kjøp

Urteblanding som motvirker stress og er god for hukommelse og konsentrasjon.
327 kr 315 kr
315 kr


Til utsjekking på en side
315 kr
Produkt-knagger: tabletter Anbefalte bestselgere
Spørsmål om produktet?

Peace of Mind inneholder 100% naturlige urter som er sammensatt etter velutprøvde oppskrifter som roer ned, uten å sløve.
Peace of Mind inneholder i tillegg til Bacopa, 7 andre ingredienser som styrker de positive effektene i Bacopa!


Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt88 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Produktet

    Jeg har en veldig erfaring med produktet,jeg gikk på det en periode hvor jeg i denne perioden opplevde ekstreme forandringer i hvordan jeg opplevde livet. Jeg husker første gang jeg prøvde den, jeg fikk en psykedelisk effekt grunnet min overfølsomhet, det inneholder spor elementer av stoffer som dmt, dette stoffet er svært psykedelisk. Produktet har selvsakt ikke denne effekten spesifikt men understreker hvor spesielt produktet faktisk er, det inneholder også l-dopa, forstandet til dopamin. Da jeg brukte det ble jeg nærmest fryktløs og åpnet opp for kjærligheten. De kognetive forbedringene var også merkant positive, men det kan overdoseres samt komme til et punkt for man føler man har fått nok. I mitt unike tilfelle så ble jeg ekstremt hyperaktiv til slutt faktisk, men jeg hadde en litt abnormal effekt grunnet min hjernes biokjemiske sammensetning. Jeg har nemlig fått stor skade på nervesystemet grunnet 10 år med lege foreskrevet medisiner av sorten ssri og anti psykotika. Dette produktet var noe av det som har klart få reparert CNS. Unikt produkt og anbefales.


    2. november, 2010 18:06