Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-9%

Kjøp

Lett beroligende urteblanding som motvirker stress og er god for hukommelse og konsentrasjon.
327 kr 298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Produkt-knagger: tabletter Anbefalte bestselgere
Spørsmål om produktet?

Innhold og tradisjonell bruk av urtene i Peace of Mind:
1. Brahmi (Bacopa monnieri): Bacopa eller Brahmi er en sentral urt innen ayurveda. Den virker lett beroligendee, regulerer immunforsvaret, virker som en adaptogen, bedrer hukommelsen, stimulerer hjernen, og er en god antioksidant. Den blir ofte brukt i urteblandinger for å bedre hukommelse og læreevne. Brahmi styrker koordineringen mellom de 3 aspekter i hjernen - Dhi (evnen til å lære), Dhriti (evnen til å huske) and Smriti (evnen til å gjenkalle langtidshukommelse). Den styrker Tarpaka kapha (ansvarlig for å gi nervene styrke) og Prana Vata (ansvarlig for evnen til å tenke) & Vyana Vata ( ansvarlig for strømmen av impulser i nervene), og vil derfor ha evnen til å forbedre intellektet. Bacopa har også vist i flere kliniske studier, å ha evnen til å redusere stress ved å øke nivået av serotonoin, et signalstoff I hjernen som bidrar til lett avslapning. Bacopa bidrar til reparasjon av ødelagte nerver ved å øke kinaseaktiviteten, produksjon av nytt nervevev og gjenoppretting av aktiviteten i synapsene og til slutt overføringen av nerveimpulser. Det gjør at den er meget god for hjernen og sentralnervesystemet. Konsentrert Brahmiekstrakt inneholder de aktive molekylene Bacoside A & B. Bacoside bidrar til frigivelse av nitrogenoksid, som fører til lett avslapning av musklene rundt blodkarene og gir en øket sirkulasjonen i kroppen. Bacoside B er et protein som styrker hjernecellene. Triterpenoid saponiner og Bacosides fra Bacopa monnieri spiller en sentral rolle i forbedringen av overføringen av nerveimpulsene. Herasaponin fra Bacopa virker lett beroligende og avslappende og kan derfor redusere lett søvnbesvær.

2. Amla-Indisk stikkelsbær (Emblica officinalis): Det er en av de beste rasayana urtene som åpner energikanalene og sikrer god næringstilgang til alle syv kroppsvev, inkludert nervevev. Virker balanserende på alle tre doshas og inneholder fem av de seks smakene i mat, mangler bare salt. Rik på essensielle mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer som er nødvendig for god helse. Den opprettholder en god hormonfunksjon i kroppen.

God for hjernen. 3. Lakrisrot (Glycyrrhiza glabra): Det er en av fire urter med spesiell effekt på intellektet som er nevnt i gamle ayurvediske skrifter. Reduserer stress og lett uro. Fordi den roer pitta, bidrar den til å redusere irritabilitet, sinne og andre negative følelser. Åpner mikrokanalene som fører impulser til hjernen, noe som sikrer en god hjernefunksjon.

4. Muskat (Myristica fragrans): Den er en god stimulant som løfter sinnsstemningen. God for konsentrasjonen, motvirker lett uro. Styrker fordøyelsen og gir en lett følelse i kroppen.

5. Indisk asparges (Asparagus racemosus): God for hjernen. Lett beroligende. Styrker alle syv kroppsvevene og fører til hormonell balanse i kroppen.

6. Indisk basilikum (Ocimum sanctum): Gir årvåkenhet og positive følelser. Den er nyttig ved stress og stressrelaterte tilstander. Den er en god antioksidant. God for nervevevet.

7. Arjuna (Terminalia arjuna): God for hjertet. Den bidrar til koordinering mellom sinn, kropp og bevissthet ved å styrke hjertet og virke lett beroligende for sinnet.

8. Juckbohne (Mucuna pruriens): Den stimulerer nervesystemet og er god for nervene. God for hjernen. Nyttig ved lett nedtrykthet, god for konsentrasjon og humørsvingninger.

9. Lang pepper (Piper longum): Den roer Kapha dosha og hjelperr mot lettere søvnbesvær. Den virker lett beroligende på nervene og sikrer at de fungerer optimalt. Bedrer fordøyelse og opptak av alle urtene i denne blandingen. Den bedrer tilgjengeligheten og derved kvaliteten på andre urter.

10. Korall (Corallium rubrum): Lett beroligende for sinnet. Gjenoppretter kroppens utstråling. Den er rik på mange mineraler og sporstoffer som kalsium. God for hjertet. Lett blodtrykkssenkende. Lett avslappende.

11. Perle: Til manges overraskelse er ikke perle bare en kilde til kalsium. Den inneholder dusinvis med aminosyrer, åtte av dem er essensielle, det betyr at de er nødvendig for god helse, men at kroppen ikke kan lage dem. Den inneholder flere mineraler som kalsium, magnesium sink, jern, strontium, kopper, selen, silica, titan, etc. Perle inneholder kalsiumkarbonat, magnesiumkarbonat, kalsiumfosfat, jernoksid og silica. Den reduserer mental utmattelse og forsyner nervecellene med manglende essensielle aminosyrer som vi mister i vårt daglige liv fylt av stress. Fordi den er blitt preparert med rosevann, gir den ro, beroliger Pitta, balanserer følelsene og forsyner sinnet med livsfremmende egenskaper. Sammen med korall er den god dagen derpå.

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt88 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Produktet

    Jeg har en veldig erfaring med produktet,jeg gikk på det en periode hvor jeg i denne perioden opplevde ekstreme forandringer i hvordan jeg opplevde livet. Jeg husker første gang jeg prøvde den, jeg fikk en psykedelisk effekt grunnet min overfølsomhet, det inneholder spor elementer av stoffer som dmt, dette stoffet er svært psykedelisk. Produktet har selvsakt ikke denne effekten spesifikt men understreker hvor spesielt produktet faktisk er, det inneholder også l-dopa, forstandet til dopamin. Da jeg brukte det ble jeg nærmest fryktløs og åpnet opp for kjærligheten. De kognetive forbedringene var også merkant positive, men det kan overdoseres samt komme til et punkt for man føler man har fått nok. I mitt unike tilfelle så ble jeg ekstremt hyperaktiv til slutt faktisk, men jeg hadde en litt abnormal effekt grunnet min hjernes biokjemiske sammensetning. Jeg har nemlig fått stor skade på nervesystemet grunnet 10 år med lege foreskrevet medisiner av sorten ssri og anti psykotika. Dette produktet var noe av det som har klart få reparert CNS. Unikt produkt og anbefales.


    2. november, 2010 18:06