Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-10%

Kjøp

Urteblanding som normaliserer menstruasjon. Lindrer symptomer på PMS, reduserer lette mestruasjonssmerter og menstruasjonsubehag.
305 kr 275 kr
275 kr


Til utsjekking på en side
275 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Urteblanding som normaliserer menstruasjon.
Lindrer symptomer på PMS, reduserer lette mestruasjonssmerter og menstruasjonsubehag.
Innhold og tradisjonell bruk av urtene i Menstrucare:
1. Indisk asparges (Asparagus racemosus): Shatavari betyr bokstavelig "den som har hundre ektemenn."rnDet er en av de beste urtene for å fremme og regenerere kvinners helse; den styrker intellektet, normaliserer mensen og øker vitaliteten hos kvinner. Den bidrar til å opprettholde den kvinnelige hormonbalansen, og bidrar til et sunt og godt reproduktivt liv. Har østrogenlignende aktivitet i eggstokkene og reduserer PMS symptomer som lett acne, humørsvingninger, rastløshet, tørre slimhinner, kløe. Opprettholder normal vaginal fuktighet.

2. Aloe vera (Indisk aloe): Det er en urt som i Ayurveda er spesielt anbefalt for kvinner. Den renser blodet, beroliger Pitta. Bidrar til normal menstruasjon. Motvirker menstruasjonsubehag. Virker lett smertedempende.

3. Myrra (Commiphora molmol): Bedrer kroppens evne til å tilpasse seg til det varierende indre miljøet som kommer av de forskjellige fysiologiske prosesser i kroppen hos kvinner. Virker styrkende på livmoren, renser Shrotas i livmor (mikrokanaler i livmoren som fører væske med energi og næring) og sikrer en god funksjon av livmoren. Svakt smertedempende under menstruasjonen. Hindrer vond kroppslukt og stopper overdreven svetting.

4. Ryllik (Achillea millefolium): Beroliger Apana Vata og sikrer regelmessig og normal menstruasjon. De essensielle oljene i ryllik styrker livmoren. God for nervene og nervesystemet på grunn av glukosidene du finner i den, og lindrer de psykologiske symptomene som en kvinne sliter med ved PMS.

5. Hibiskus (Hibiscus rosa sinesis): God for livmor - fjerning av avfallsstoffer fra mikrokanalene i livmoren, noe som sikrer god tilførsel av blod og energi. Hindrer håravfall og for tidlig grånende hår. God for hjertet.

6. Fossilt mineralbek (Asphaltum/Shilajeet): Styrker vevet i kroppen og renser energikanalene (Shrotas). Lett kolesterol og trigluserid senkende. Motvirker lette menstruasjonssmerter. God ved jernmangel. Den er en av de beste ingredienser for underliv og urinveier.

7. Lotus (Lotus arabicus): Beskrevet å ha snerpende og stram smak, balanserer pitta og virker bra mot PMS symptomer. Quercitrin en alkaloid som finnes i lotus har lignende egenskaper som K vitamin.

8. Indisk sarsaparille (Hemidesmus indicus): Dette er en av de beste blodrensende urter, balanserer Ranjaka pitta, støtter fordøyelsen og fjerner avfallsstoffer (ama). Smører inntørkede mikrokanaler i kroppen, noe som kan hjelpe ved lett acne, og føre til økt glød i huden.

9. Perle østers skjell (Mytilus margaritiferus): Normaliserer fordøyelseskraften, gir god smak i munnen og balanserer pitta. Styrker beinbygningen. Rik på mineraler som kalsium og magnesium, samt essensielle aminosyrer osv. Sammen med jernoksid er den god ved jernmangel.

10. Ferri Oxidum (Jernoksid): God ved jernmangel. Øker energien, vedlikeholder hudens struktur og øker vitaliteten. Ofte brukt under svangerskapet mot lett forhøyet blodtrykk.

11. Korall (Corallium rubrum): Øker vitaliteten, gjenoppretter gløden fra huden og gir næring til hele kroppen. Stimulerer hjernen, balanserer pitta, virker avkjølende og vil derfor avhjelpe stress, rastløshet og lett uro som ofte opptrer ved menstruasjonsubehag.

12. Kobberoksid: Er god til å balansere Vata-Pitta, inneholder kobber og jern og motvirker derfor jernmangel. God for huden. Virker godt i synergi med andre urter. Sammen med korall hjelper den ved lette søvnproblemer

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt91 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.04 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
2
no rate
 • smooth cycle

  Smooth Cycle inholder kobber og jernoksid.Dårlig kombi.Ikke rart du ble kvalm.Alternativmarket burde blitt kontrollert.Selges mye rart.


  30. oktober, 2012 19:05
 • hvorfor

  jeg prøvde bruke tabletter "menstru care"
  ca.en uke. etter 4 dager jeg ble mer og mer
  kvalm,vet ikke hvorfor.kanskje,individuel
  intoleranse-kan det vare det? hadde så mye
  forventninger,men desverre skulle bare slutte
  pga kvalme etter en uke.kan noen skrive sin kommentar?


  17. februar, 2009 21:56