Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-12%

Kjøp

Balanserer blodsukkernivået. Motvirker sukkeravhengighet.
338 kr 298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Spørsmål om produktet?

Balanserer blodsukkernivået. Motvirker sukkeravhengighet. Virker svakt reduserende på kolesterol og fettstoffer i blodet.
Innhold og tradisjonell bruk av urtene i Glucomap:
1. Indisk kino tre (Pterocarpus marsupium): Den stimulerer metabolismen i fettvev (meda dhatu) som når den ikke fungerer kan føre til problemer med blodsukkerbalansen, kolesterol og økede triglyserider i blodet. Den har både bitter og astringent smak som balanserer Kapha og renser fettvevet (meda dhatu) som kan forårsake ubalanser i blodsukkeret. Evnen til å balansere blodsukkeret er vist i forskjellige kliniske forsøk. Epicatechin som finnes i Pterocarpus har insulin lignende aktivitet, den balanserer blodsukkeret gjennom en annen mekanisme enn insulin. Den benytter en annen reseptor og kan derfor balansere blodsukkeret uten insulin.

2. Gymnema sylvestre (Ram's horn): I Ayurvediske skrifter er Gymnema kalt Gurmar, som betyr sukker dreper på Sanskrit. Den er beskrevet god for urinveiene. Ved å tygge på bladene mister man smaken på søtt, et viktig poeng for å balansere blodsukkeret. Ekstrakt av bladene hindrer opptaket av glukose og reduserer følelsen av søtt i maten, reduserer sukkersug virkninger som kan være viktige bidrag for dem som ønsker å balanserer blodsukkeret eller redusere vekten. Bladene inneholder Gymnemisyre, som kan undertrykke transporten av glukose fra tarmene til blodet. Den regulerer også appetitten og trangen til mat.<7p> 3. Gurkemeie (Curcuma longa): Den har en av de beste blodrensende Ranjaka- og Pitta balanserende virkninger. Den styrker fordøyelsen og bidrar til å fjerne ama (ufordøyet mat) som er årsaken til ubalanser i blodsukkeret. Den er god for funksjonen til lever og bukspyttkjertel, viktig for normal sukkermetabolisme. Gurkemeie er en god antioksidant som hindrer dannelsen av frie oksygenradikaler og reduserer oksidativt stress. Den virker også lett reduserende på kolesterol og tryglyceridivået in blodet.

4. Amla (Emblica officinalis): Kjent som en av de beste urtene for å gi næring og regenerere alt vev i kroppen. Den har kraftig antioksidant virkning (kjent som en av de rikeste kildene til C vitamin og inneholder i tillegg E og B vitamin osv) og reduserer ødeleggelsene fra oksidativt stress, en av mekanismene bak komplikasjoner i forbindelse med blodsukkerubalanser.

5. Aegle marmelos: Den har blodsukkerbalanserende og antioksidant egenskaper. Bedrer også fordøyelsen og hindrer dannelse av avfallsstoffer.

6. Fossilt mineralbek (Asphaltum/Shilajit) : Den balanserer blodsukkeret. God for bukspyttkjertelen. Renser blodet. Er svakt kolesterolsenkende. Gir energi. Motvirker tørste. Regenererende effekt.

7. Kalmeg (Andrographis paniculata): Den er anerkjent for å balansere blodsukkeret og å være en god antioksidant. Den balanserer Ranjaka Pitta som styrer funksjonen til lever, bukspyttkjertel og blod. Ekstrakt av Andrographis har vist seg å være god for nyrene.

8. Bitter agurk (Momordica charantia): Frukten er en god C vitaminkilde og gir også noe A vitamin, fosfor og jern. Den har tradisjonelt blitt brukt for å balansere blodsukkeret.

9. Bukkehornsfrø (Trigonella foenum graecum): Virker lett kolesterolsenkende. Balanserer blodsukker nivået. Stimulerer fordøyelsen og hjelper til å fjerne giftstoffer (ama) fra kroppen, særlig fra fettvev.

10. Terminalia arjuna: God for hjertet. Virker svakt kolesterol og triglyseridsenkende.

11. Java plomme (Eugenia jambolana): Virker svakt kolesterol og triglyseridsenkende. Glukosiden jamboline som du finner i Java plomme har evnen til å begrense konverteringen av stivelse til glukose.

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt89 g
formtabletter