Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-12%

Kjøp

God for hjertet, kan hjelpe mot lett forhøyet blodtrykk.
338 kr 298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

I følge Ayurveda er hjertet ikke bare et fysisk organ som pumper og mottar blod, men et organ som opplever glede, sorg og alle andre følelser. Det er også stedet for livsgnist (bevissthet eller chetana), ojas (kroppens innvendige intelligens, sluttproduktet og essensen av fordøyelse og kroppsvev) og er en kobling mellom sinn, kropp og bevissthet på et dypt nivå. Hjertet påvirker alle aspekter av helse, både fysisk, mental og følelsesmessig.

Cardionol er:
1. God for hjertet 2. Lett blodtrykksenkende 3. Lett kolesterol og triglyserid senkende 4. Forbedrer oksygentilførselen 5. Reduserer negative følelser og stress ved å balansere sadhaka pitta som er ansvarlig for følelser.

Ingredienser: 1. Terminalia Arjuna:
En god hjertetonic. Er svakt blodtrykksenkende og lett kolesterolsenkende særlig på LDL kolesterol. De aktive stoffene i arjuna er triterpinglykosid, arjunsyre og ellagisk syre. Den er også rik på saponin, antioksidanter som flavonoid, arjunon o.l. inneholder også gallesyre og essensielle mineraler som kalsium, magnesium, kobber og sink. Den er også rik på co-ensymet Q-10 som er god for hjertet. Arjuna er en god antioksidant.

2. Hvitløk (Allium sativum):
Hvitløk er satt sammen av mange svovelholdige stoffer, et av dem er allinin. Når hvitløk knuses blir allinin til allicin. Allicin påvirker måten kroppen behandler kolesterol og er lett kolesterolsenkende. Hvitløk er også lett blodtrykksenkende.

3. Guggul (Commiphora mukul):
Denne sevjen fra Commiphora planten forbedrer virkningen fra andre urter. Urteekstrakter fra guggul har har blitt mye brukt som lett kolesterolsenkende middel.

4. Amla - indisk stikkelsbær (Emblica officinalis):
En av de beste foryngende urtene som styrker kroppens organer, inkludert hjertet. Det er en av de rikeste kildene til naturlig vitamin C og E, dermed er den en av naturens beste antioksidanter. Den øker glykogennivået i hjertet og fornyer energien.

5. Indisk basilikum (Ocimum sanctum):
Den er god for venefunksjonen og produksjon av antioksidanter og hindrer oksiderende stress. Dets egenskaper til å hindre stress og lett uro er bra for hjertet.

6. Mineralsalt:
God for hjertet.

7. Andrographis paniculata:
Har en lett blodtrykksenkende effekt.

8. Asphaltum (mineralbek):
En rik kilde til essensielle næringsstoffer som mineraler, aminosyrer, vitaminer o.l. som er nødvendig for at hjertet skal fungere skikkelig. Det aktive stoffet i asphaltum er fulvisk syre som forbedrer opptaket av mineraler betydelig. Asphaltum regenererer og forlenger tiden essensielle mineraler holder til i cellene og reduserer skade fra giftige stoffer som tungmetaller og frie radikaler.

9. Perle:
Hjerte- og hjernetonic grunnet dets rikhet på mineraler som kalsium, magnesium o.l. Det inneholder essensielle aminosyrer og andre essensielle næringsstoffer nødvendig for et sunt hjerte. Det regulerer blodtrykk, dermed er det godt for hjertet og reduserer også plagsomme symptomer som lett søvnløshet og lett uro. Perle hjelper på å redusere stress og følelsesmessige plager.

Formtabletter
Produsent/merkenavnAyurveda
antall60
vekt92 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.00 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • midlertidig utsolgt Cardionol

    Begynner å gå tom for Cardionol tabletter, undrer når det igjen er mulighet for nytt kjøp! ?


    12. januar, 2013 22:14