Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Vitacell Telomere

Drue og olivenbladekstrakt og E vitamin 30 kpsl
375 kr
375 kr


Til utsjekking på en side
375 kr
Spørsmål om produktet?

Antialdrende kostilskudd som støtter telomerer og bremser cellealdring.

Telomerer kan si noe om den biologiske alderen til kroppen vår. De er små strukturer som sitter ytterst på kromosomene.

Telomerlengden varierer mellom individer og innenfor et individ mellom ulike organer, celletyper og kromosomer. Et kromosom er den delen av en celle som inneholder menneskelige arvelige faktorer, eller gener. I en normal celle er det 46 kromosomer, to av hver, så det er 23 kromosompar, ett fra mor og ett fra far.

Når cellen deler seg, blir en liten del av enden av kromosomet ødelagt, og hvis det ikke fantes telomerer, ville den genetiske informasjonen blitt ødelagt. Telomer beskytter kromosomet og forkorter seg selv ved hver celledeling.
Telomerer spiller en betydelig rolle i aldringsprosessen og lengden deres er svært viktig for god helse. Telomerer holder kromosomene våre intakte og fungerer for cellereproduksjon, som er nøkkelen til sunn aldring. Telomerer er beskyttet av f.eks. regelmessig mosjon, tilstrekkelig hvile, stressmestring og et sunt kosthold, som kan suppleres med et kosttilskudd.
I tillegg til Telos95® polyfenolekstrakt, inneholder Vitacell® Telomere kosttilskudd naturlig vitamin E, som fremmer beskyttelsen av cellene mot oksidativt stress.

Inneholder unikt, klinisk testet Telos95® polyfenolekstrakt fra vinranker og olivenblader + naturlig vitamin E Vegansk.

-

Innhold pr. kapsel: Telos95® drue-olivenbladekstrakt 600 mg, Vitamin E 8

Ingredienser: Antiklumpemidler mikrokrystallinsk cellulose og silisiumdioksid, plantebasert kapselskall hydroksypropylmetylcellulose, Telos95® vinbladsekstrakt (minst 9,5 % polyfenoler), D alfa-tokoferylsuksinat fra soya, fargeklorofyll (kapselskall)

Dosering: 1 kapsel pr. dag for voksne. For personer over 55 år kan dosen økes til 2 kapsler per dag.

Fri for laktose, gjær, gluten og søtningsmidler. Vegansk.

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnHankintatukku
antall30
vekt26 g