Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Fucoidan Extract GreenFood Formula

Varenummer: 1807
160 kr 316 kr

Fucoidan Ekstrakt - 100 kapsler Swanson GreenFoods Formulas - 100% ren. 500 mg

1807
På lager
Spørsmål om produktet?
160 kr

Produkttagger/Emmeord: Datovarer Vegetabilske kapsler

Pris ved kjøp av 4 stk + 144 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 152 kr

Fucoidan er et lite kjent molekyl som finnes hovedsakelig i en type spiselige tang som brukes i japanske kosthold. Det finnes naturlig i ulike arter av tang, såvel som i visse typer av sjødyr. Eksperter mener Fucoidan er en av de viktigste næringsstoffene som er ansvarlige for den høye levealderen hos japanere.

Det finnes nesten 900 publiserte studier som indikerer positiv innvirkning på immunforsvaret, celle-til-celle-kommunikasjon og vedlikehold av vev. Eksperter mener også at Fucoidan inneholder antistoffer som er sammenlignbare med de som finnes i morsmelk. Det er slike antistoffer som sammen med andre næringsstoffer kan bidra til å bedre immunforsvaret.

Ifølge forskning kan er lave krefttall og økt forventet levealder for personer på Okinawa i Japan ha sammenheng med kosthold rikt på tang som inneholder fucoidan. Det antas at ekstrakt fra vanlig bruntang fører til apoptose, kreftcelledød og krymper tumorer, og at fucoidan hemmer kreftcellevekst og samtidig lar friske celler forbli intakte.

Dosering: 1 vegkapsler med vann daglig.

antall 60
vekt 66 g
form Vegetabilske kapsler

Fucoidan Extract GreenFood Formula vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!