Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Fucoidan Extract GreenFood Formula

3.970

Buy Fucoidan Extract GreenFood Formula

Fucoidan Ekstrakt - 100 kapsler Swanson GreenFoods Formulas - 100% ren. 500 mg
298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Kategorier:
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 6 stk 238,40 kr
Pris pr stk ved kjøp av 4 stk 253,30 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 268,20 kr

Fucoidan er et lite kjent molekyl som finnes hovedsakelig i en type spiselige tang som brukes i japanske kosthold. Det finnes naturlig i ulike arter av tang, såvel som i visse typer av sjødyr. Eksperter mener Fucoidan er en av de viktigste næringsstoffene som er ansvarlige for den høye levealderen hos japanere.

Det finnes nesten 900 publiserte studier som indikerer positiv innvirkning på immunforsvaret, celle-til-celle-kommunikasjon og vedlikehold av vev. Eksperter mener også at Fucoidan inneholder antistoffer som er sammenlignbare med de som finnes i morsmelk. Det er slike antistoffer som sammen med andre næringsstoffer kan bidra til å bedre immunforsvaret.

Ifølge forskning kan er lave krefttall og økt forventet levealder for personer på Okinawa i Japan ha sammenheng med kosthold rikt på tang som inneholder fucoidan. Det antas at ekstrakt fra vanlig bruntang fører til apoptose, kreftcelledød og krymper tumorer, og at fucoidan hemmer kreftcellevekst og samtidig lar friske celler forbli intakte.

Dosering: 1 vegkapsler med vann daglig.

Produsent/merkenavnSwanson
antall60
vekt66 g
formVegetabilske kapsler