Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Fucoidan Extract GreenFood Formula

3.970
-39%

Kjøp

Fucoidan Ekstrakt - 100 kapsler Swanson GreenFoods Formulas - 100% ren. 500 mg
326 kr 198 kr
198 kr


Til utsjekking på en side
198 kr
Kategorier: Fucoidan  Greenfoods 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 178,20 kr

Fucoidan er et lite kjent molekyl som finnes hovedsakelig i en type spiselige tang som brukes i japanske kosthold. Det finnes naturlig i ulike arter av tang, såvel som i visse typer av sjødyr. Eksperter mener Fucoidan er en av de viktigste næringsstoffene som er ansvarlige for den høye levealderen hos japanere.

Det finnes nesten 900 publiserte studier som indikerer positiv innvirkning på immunforsvaret, celle-til-celle-kommunikasjon og vedlikehold av vev. Eksperter mener også at Fucoidan inneholder antistoffer som er sammenlignbare med de som finnes i morsmelk. Det er slike antistoffer som sammen med andre næringsstoffer kan bidra til å bedre immunforsvaret.

Ifølge forskning kan er lave krefttall og økt forventet levealder for personer på Okinawa i Japan ha sammenheng med kosthold rikt på tang som inneholder fucoidan. Det antas at ekstrakt fra vanlig bruntang fører til apoptose, kreftcelledød og krymper tumorer, og at fucoidan hemmer kreftcellevekst og samtidig lar friske celler forbli intakte.

Dosering: 1 vegkapsler med vann daglig.

Produsent/merkenavnSwanson
antall60
vekt66 g
formVegetabilske kapsler