Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.
-11%

Kjøp

Luteolin Complex 100 mg (Luteolin 50 mg, Rutin 50 mg)
188 kr 168 kr
168 kr


Til utsjekking på en side
168 kr
Kategorier: Swanson Ultra 
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 6 stk 134,40 kr
Pris pr stk ved kjøp av 4 stk 142,80 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 151,20 kr

Flavonoider (eller bioflavonoider) er planteavledede næringsstoffer som inneholder noen av de vanligste bestanddelene i menneskets kosthold. Det er over 4000 forskjellige flavonoider som finnes over hele verden, og Luteolin er en av de mest tallrike flavonoidene av dem alle. Det finnes i et bredt utvalg av frukt, grønnsaker og urter, inkludert selleri, artisjokk, timian, sitrusfrukter og mer. Luteolin skal nå bli "fremtidens flavonoid" takket være et raskt økende bevismateriale (over 2000 publiserte studier til dags dato) antyder store potensielle fordeler for menneskers hjernehelse, kognisjon og levealder.

Mye av forskningen på Luteolin antyder biologiske fordeler som er så fundamentale for menneskers helse og velvære at effektene kan brukes på en lang rekke vanlige helseproblemer i alle livsfaser. For eksempel antas mitokondrier (energisenteret i hver celle), eller rettere sagt reduksjon av mitokondriene, å være en primær årsak til "aldring." Denne "mitokondrie-teorien om aldring" er nært knyttet til "friradikal-teori" ved at frie radikaler blir produsert i cellene av den energiproduserende funksjonen til mitokondriene. En rekke rapporter antyder at Luteolin kan forsvare seg mot mitokondriell aldring ved å aktivere disse cellulære antioksidantene.

Hjernen er imidlertid fortsatt det mest spennende området for Luteolin-forskning. Ifølge studiene kan Luteolin bidra til å redusere nivåene av amyloide proteiner og samtidig forsvare mitokondriene mot frie radikaler, noe som gjør det til et unikt, mangefasettert produkt for kognitiv næring og støtte.

Det er ingen som argumenterer mot denne vitenskapen, men det er også viktig å merke seg at ikke alle Luteolin-tilskudd vil fungere som bevisene antyder. Luteolin er ikke biotilgjengelig på egen hånd. Det krever tilstedeværelse av andre bioflavonoider for å metabolisere i kroppen og nå cellene i aktiv form. Luteolin er ofte ledsaget av rutin, som "låser opp" potensialet for å fremme menneskers helse. Nye Swanson ultra Luteolin Complex leverer rent, naturlig Luteolin og rutin i perfekt balanse for optimal biologisk utnyttelse.

Dosering: Ta 1 kapsel daglig sammen med vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall30
vekt26 g
formvegetabilsk kapsel