Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Longvida Optimized Curcumin

299 kr 330 kr

Longvida Optimized Curcumin 500 mg 30 kapsler

Kun få produkter igjen på lager
299 kr
Spørsmål om produktet?

Kurkumin er et flavonoid-ekstrakt av gurkemeie-rot, men absorberes ikke så lett i kroppen og metaboliseres raskt til inaktive former. Longvida ® Optimized Curcumin ™ benytter en patentert produksjonsteknologi som gir 285 ganger større biotilgjengelighet, 65x høyere toppnivå i plasma og 7x langtidsvirkende effekt enn standard-kurkumin. Longvida ® curcumin er svært stabilt og høyoppløselig, optimalisert for å levere fritt kurkumin (den aktive formen som ikke metaboliseres eller glukuronideres) i blodet og cellevevet. Fritt kurkumin er den eneste form som er påvist å nå hjernen. Longvida ® -teknologien er innrettet mot faktorer som er forbundet med dårlig biotilgjengelighet, ved å tilføre et unikt fosfolipid- og fettsyrebelegg som omgir kurkuminmolekylet og gjør det mulig å transportere det inn i lymfesystemet i stedet for sirkulasjonssystemet. I motsetning til sirkulasjonssystemet, passerer lymfesystemet leveren (hovedorganet for metabolisme), slik at det blir mindre kurkumin som blir eksponert for metabolske enzymer og derved forblir fritt i aktiv form.

Hvert produkt inneholder 30 kapsler, og gir 1 måneders forsyning ved standard 500 mg daglig dose.

Dosering voksne: Ta 1 kapsel daglig med mat. For intensivt bruk, ta 2 kapsler daglig som en delt dose. Ikke overskrid dosen med mindre det er anbefalt av helsepersonell.

vekt 27 g

Longvida Optimized Curcumin vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!