Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Remasan (Østers-sopp)

Remasan - blå-grå østersopp - Fjerner vorter effektivt 120 kapsler.
265 kr
265 kr


Til utsjekking på en side
265 kr
Produkt-knagger: Anbefalte bestselgere
Spørsmål om produktet?

Remasan - blå-grå østersopp Fjerner vorter effektivt!

Overraskende resultater oppnådd i kampen mot vorter: Blå-grå østerssopp har vist seg å være meget effektiv mot vorter, som etter en tids behandling forsvinner. Dessuten hindrer den dannelsen av nye.

Når vil den virke?
Virkningen skjer mellom 5 - 9 uker. I andre tilfeller opp til seks måneder. De som blir hjulpet får som regel ikke vortene tilbake. Ingen kjente bivirkninger.

Blå-grå østerssopp inneholder spesifikke polysackarider og glykoproteiner som kan styrke kroppens immunforsvar. Blå-grå østerssopp er også et verdifullt kosttilskudd som kan styrke kroppens immunforsvar. Blå-grå østerssopp er også et verdifullt kosttilskudd p.g.a. dens mangsidige og velbalanserte sammensetning.

Dosering: 2 kapsler 3 ganger om dagen. Ingredienser: Tørket østerssopp-pulver og Gelatin.

Innhold: 120 kapsler, 254 mg pr. kapsel.

antall120
vekt74 g

Gjennomsnittlig karakter: 

4.07 av 5 stjerner

1
0
0
0
0
7
no rate
 • Ingen virkning mot vorter

  Kjøpte 2 esker av dette produktet, brukt det i over en måned og kan si at for meg har dette produktet overhodet ikke hatt noen virkning mot vorter.


  25. May, 2017 18:27
 • Mollusker 

  Begge barna mine hadde mollusker, men etter typ 2 mnd med Remasan blandet i joghurt og saft ble alt borte -og har ikke kommet tilbake siden det! Mannen min prøver nå ut Remasan for å bli kvitt fotvorter :) Fantastisk produkt!


  26. August, 2016 15:09
 • Mollusker

  Fantastisk produkt! Datteren vår haddde store problemer med mollusker som klødde og sprakk og fikk eksem i tillegg. Er nå nesten kvitt problemet etter noen uker med Remasan, som vi blander i drikken hennes.


  27. April, 2016 20:30
 • Vorter og mollusker

  Vil bare si at dette er det beste helsekostproduktet vi har prøvd! Har to gutter som begge har hatt enten vorter eller mollusker. Den ene hadde minst 20 vorter på hendene, pluss noe i ansiktet. Den andre hadde flere mollusker rundt munnen. Vi hadde prøvd flere runder med frysing av vorter og også tatt turen til hudlege uten resultat.
  Etter to ukers behandling med Remasan på begge to begynte vortene og molluskene gradvis og forsvinne. I dag flere år etterpå, har en av dem fått tilbake kun en vorte.
  Dette produktet anbefales! Husk bare å bruke litt lavere dose enn det som står angitt på pakken hvis det skal gis til barn.


  15. January, 2015 18:04
 • Mollusker

  Hei,
  vi prøvde også Remasan etter anbefalinger og etter to uker begynte de å sprekke,og nå etter ca fem uker går de en etter en.
  Stor lettelse!


  15. December, 2014 21:54