Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Neo Ren strutseolje 125 ml
159 kr
159 kr


Til utsjekking på en side
159 kr
Spørsmål om produktet?

Struteolje utvinnes fra strutsefett og er et 100% rent naturprodukt. Historisk dokumentasjon om bruk av strutseolje finnes helt fra 4000 år tilbake. Struktsolje har en høy konsentrasjon av Omega 3, 6 og 9. Dette er fettsyrer som har stor betydning for cellevekst, celledeling og restitusjon. Noe forskning viser at når de essensielle fettsyrene omega 3 og omega 6 påføres sår vil det føre til at såret gror raskere. En antar at det er innholdet av de essensielle fettsyrene som er grunnen til lindring av hudproblemene.

Strutseolje ligner mye på de oljene som finnes i vår egen hud. Oljen irriterer ikke huden, den blokkerer ikke porene, og den har ingen rapporterte bivirkninger.

---

Strutseolje utvinnes fra strutsefett og er et rent naturprodukt. Neo renser strutsefett og tilsetter kun vitamin E. Strutseolje brukes i behandling av ulike hudproblem som blant annet tørr hud, psoriasis, solbrenthet, sprukken hud, eksem og andre former for problemhud. Strutseolje har en høy konsentrasjon av Omega 3, 6 og 9. Dette passer huden bra og gjør den smidig myk og behagelig. Oljen irriterer ikke huden og den har ingen rapporterte bivirkninger


antall125
vekt136 g
formolje