Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Bio-Resistens

Varenummer: 1883
139 kr

Styrkende og stimulerende for immunforsvaret

1883
På lager
139 kr

Produkttagger/Emmeord: Biosan Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Bio-Resistens - et naturlig urtepreparat for immunforsvaret.

Produktet har en bakterostatisk (hemmende) effekt, virker granulasjonsbefordrende (sårhelende), stimulerer det lymfatiske systemet, aktiverer fibroblastene og immunsystemet. Anbefales ved immunologiske sykdommer og generelt som forbyggende middel. Bio-Resistens brukes som komplementærbehandling ved urinveisinfeksjoner, allergier og andre infeksjoner/inflammasjoner.Mer enn 30 års erfaring ligger bak denne unike kombinasjonen av virkestoffer, som kan redusere antall infeksjoner (virus- og bakterie) og lengden på sykdomsperioden.

Kliniske erfaringer: Bio-Resistens er testet av homøopat Geir Lund og Dr. J. Karlseng utført på 200 pasienter med Ø.N.H sykdommer og kroniske residiverende infeksjoner. 70% av pasientene hadde en klar reduksjon av antall infeksjoner og dermed nedsatt bruk av antibiotika i løpet av 3-6 mnd. periode. Dr. J. Karlseng har uttalt at forbruket av antibiotika ved hans legepraksis er redusert med mer enn 60% etter at pasientene blir anskrevet Bio-Resistens.

Innhold pr. kapsel: Norsk Solhatt 175 mg, Engsyreekstrakt 50 mg, Timian ekstrakt 15 mg, Sink 10 mg.

Dosering: 2-4 kapsler daglig.

antall 70
vekt 66 g
form vegetabilsk kapsel

Bio-Resistens vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (1) 3.97 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
ingen vurdering
 • Bio Resistens
  Av 9. september, 2008 12:26

  Dette er ett produkt som har reddet mitt liv.
  Da jeg har i mange år hatt svakt immunforsvar og fått mitt liv mere elelr mindre spolert til tider pga dette ønsker jeg å fortelle hva dette produktet har gjort for meg.
  Jeg ble så syk av en vanlig influensa at jeg havnet på sykehus, der ga de meg alle mulige medisiner, men sa at desverre de kunne ikke gjøre mere...jeg måtte ligge der og bare vente.
  Jeg var så ned så utmattet, svimmel helt ute avstand til å stå på mine føtter og ikke kunne jeg ta vare på min da 8 mnd gammle gutt.
  Min svigermor hadde fått tak i bio resistens og gam eg dette, legen sa at du kan jo prøve-det skader ikke-så jeg tok 6 stk kveld og neste morgen følte jeg meg litt bedre, jeg tok 6 stk til frokost, fikk spist litt mat (hadde fått mat gjennom tube til nå)og utpå dagen kunne jeg gå og holde min sønn litt.
  Den 2 dagen skrev jeg meg selv ut og tre dager etter jeg var kommet hjem følte jeg meg sterkere enn noen gang.
  Jeg har ikke hatt influensa elelr noen annenform for imunsvikt siden og dette er ei som har vert inn og ut av sykehus flere fanger pga dette.Jeg holder nå en dose på 2 stk til frokost, mine venner tar 1 stk og de holder seg også friske...så noe må det være.

Skriv en anmeldelse