Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Serraflex 60 kapsler. Serrazimes® I-proteaseenzym - Serrapeptidase.
298 kr
298 kr


Til utsjekking på en side
298 kr
Kategorier: Enzymer 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Serraflex 1 kapsel inneholder: Serrazimes® I-proteaseenzym 100 000 U

Serrapeptidase er et svært effektivt proteolytisk (proteinfordøyende) enzym som opprinnelig ble oppdaget i en bakterie som finnes i tarmen til den japanske silkeormen. År med undersøkende forskning tyder på at dette unike enzymet kan ha et stort helsefremmende potensial når det gjelder for eksempel leddhelse, sirkulasjonsstøtte, åndedrettsfunksjon og immunforsvar.

Ingredienser: Serrazimes® I-proteaseenzym, riskli, mikrokrystallinsk cellulosa E 460, Hydroxypropylmethylcellulosa E 464 (kapselskall)

Kan inneholde små mengder kassava- og potatodekstrin

Effekten av enzymet er basert på det faktum at det bryter ned metabolske produkter produsert av stress og fjerner avfallsstoffene fra kroppen. Produktet kan brukes sesongmessig eller kontinuerlig etter behov.

Enzympreparat anbefales ikke sammen med blodfortynnende midler. Heller ikke for barn, gravide eller ammende kvinner. Ikke for dialyse- eller hemofilipasienter.

Dosering: 1 kapsel en gang daglig mellom måltider på tom mage sammen med væske. Anbefales ikke under graviditet og amming, for barn eller for personer som har problemer med blodpropp. Anbefales ikke for dialyse- eller hemofilipasienter, eller under antibiotikabehandling eller før operasjon.

Fri for laktose, gjær, gluten og søtningsmidler. Passer for veganere.

Formvegetabilske kapsler
antall60
vekt46 g