Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Spirulina 180 tabletter 500 mg.
188 kr
188 kr
188 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?
 • Enkel bestilling - Rask levering
  Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
 • Rabattsystem og Bonuspoeng
  Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
 • Rimelige priser på stort antall varer
  Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Spirulina inneholder en svært høy konsentrasjon av næringsstoffer. Det er lettfordøyelig og stappfull av antioksidanter. Proteininnholdet i spirulina er hele 62%. Fordøyeligheten av proteinet i spirulina er 85%, mens det i biff kun er 20%.

På grunn den store konsentrasjon av næringsstoffer og det høye proteininnholdet, har spirulina tradisjonelt blitt brukt som næringstilskudd til personer som ikke kan innta tilstrekkelig kalorimengde eller proteiner gjennom mat alene. Spirulina brukes også av sportsutøvere med ekstra behov for næring og proteintilskudd. Proteintilskuddet kan være nyttig både for kroppsbyggere og for idrettsutøvere med behov for ekstra utholdenhet. Prøv gjerne å innta spirulina før joggeturen eller i forkant av konkurranse. Idrettsfolk har også erfaringer med at spirulina kan bidra til økt restitusjon etter treningen.

Dosering: 2-6 kapsler daglig.

antall180
vekt212 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

4.02 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
 • Mettende!

  Jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Skeptikere må gjerne si at det er placeboeffekt som gjør at jeg får mer energi når jeg tar dem, men den kan ikke forklare den gode metthetsfølelsen jeg får når jeg tar 3 stk sammen med frokosten - og som varer hele dagen. :-)


  7. desember, 2010 16:57