Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Spirulina Diet 180 tbl.
160 kr
160 kr


Til utsjekking på en side
160 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Spirulina Diet innhold pr. servering (4 tbl.): Spirulina alger 1800 mg

Ingredienser : Spirulina-alger, Anti-klumpemidler mikrokrystallinsk cellulose og silisiumdioksid, Overflatebehandlingsmiddel magnesiumsalter av fettsyrer

Dosering: 4 tabletter pr. dag.

Fri for laktose, gjær, gluten og søtningsmidler. Vegansk.


Spirulina er en av de mest næringsrike plantene som finnes. Den inneholder mange av naturens vitale ingredienser og kan derfor betraktes som supermat.

Spirulina inneholder rikelig med vitaminer (som B1, B2, B6, B12 og betakaroten), mineraler (som fosfor, natrium, magnesium, jern, kalsium, sink og mangan), aminosyrer og proteiner.

På grunn av høyt og allsidig innhold av næringsstoffer er spirulina et ideelt supplement spesielt for veganere, idrettsutøvere og personer på enkle og uregelmessige dietter.

Ettersom spirulina bidrar til å undertrykke appetitten, er produktet også egnet for de som er på diett for å fremme vekttap og for å garantere inntaket av viktige næringsstoffer under en spesiell diett.

Spirulina er også et allsidig kosttilskudd for idrettsutøvere og kroppsbyggere. Studier viser at spirulina bidrar til å styrke kroppens immunsystem.

Formtabletter
Produsent/merkenavnHankintatukku
antall180
vekt120 g