Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Licorice Root (Lakrisrot)

3.891

Kjøp

Lakrisrot - virksomt middel ved betennelser i fordøyelseskanalen. 450 mg 100 kapsler.
148 kr
148 kr


Til utsjekking på en side
148 kr
Kategorier: Lakrisrot  NOW 
Spørsmål om produktet?

"Lakrisrot har en velkjent betennelseshemmende virkning og er derfor nyttig ved betennelser i mage og tarmslimhinne. Planten stimulerer slimsekresjon fra tarmslimhinnen . Dette gjør lakrisrot til et virksomt middel ved betennelser i fordøyelseskanalen. Den betennelseshemmende aktiviteten skyldes virkestoffet glycyrrhizin/glycyrrhetinsyre som har en steroidlignende struktur. Disse virkestoffene bidrar til plantens aktivitet ved binyresvekkelse. Lakrisrot en av de viktigste legeplantene i tradisjonell kinesisk medisin, og inngår ofte i komplekse orientalske urtemedisiner. Studier viser at lakrisrot også har en betydelig antioksidant aktivitet. Lakrisrot har blodtrykksøkende aktivitet og kan derfor brukes hos individer med lavt blodtrykk.

Dosering: 2 kapsler 3 ganger daglig. Lakrisrot skal ikke brukes ved forhøyet blodtrykk, leverskader og graviditet.

Les mer: ""Forskning viser at lakris kan hjelp mot sars"" ;Forskning.no "

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnNOW
antall100
vekt86 g

Gjennomsnittlig karakter: 

3.89 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Lakrisrot kan gi eggløsning!

    Studier viser at lakrisrot senker testosteronet kraftig, og derfor bør menn i hovedsak holde seg unna dette. Googler man lakrisrot og pco på engelsk, finner man ut at det senker testosteronniåvet med 25% og lettere gir eggløsning. I USA brukes ofte lakrissrot som et alternativ til pergotime, og tas 5 dager etter hverandre, 2x2 piller dagen, fra ca syklusdag 2-5 til 6-9.
    For mye lakrisrot kan øke blodtrykket.


    24. september, 2009 09:56