Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Red Clover (Rødkløver) Nw

Varenummer: 1375
140 kr

Rødkløver - Ekstrakt fra blomst, stilk og blad. 400 mg 100 Vegetabilske kaplser

1375
På lager

Produkttagger/Emmeord: Vegetabilske kapsler

Spørsmål om produktet?

Rødkløver inneholder naturlige planteøstrogener, såkalt isoflavoner. Disse stoffene kan stabilisere hormonnivåene når mengden av naturlig østrogen avtar i overgangsalderen. Studier antyder blant annet at menn som spiser isoflavonrik mat har mindre risiko for å få forstørret prostata og å utvikle prostatakreft. Isoflavoner fra rødkløver brukes også særlig av kvinner i overgangsalderen for å dempe ubehag som hetetokter, søvnproblemer og lignende. Rødkløver har nok ikke like god effekt som tradisjonell hormonbehandling. Mange mener likevel det kan være verdt å prøve et naturlig kosttilskudd med planteøstrogen framfor østrogenbehandling med bivirkninger.

I tillegg til de hormonstimulerende egenskapene er rødkløver også brukt mot luftveisproblemer som kikhoste, og hudproblemer som eksem og psoriasis. Den er blitt brukt som et blodrensende og blodfortynnende middel, som en fordøyelsesfremmende urt, og for å stimulere avgifting av kroppen.

Dosering: 2 kapsler daglig med mat.

antall 100
vekt 83 g
form Vegetabilske kapsler

Red Clover (Rødkløver) Nw vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!