Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Krem mot leddsmerter og betennelse i ledd
148 kr
148 kr


Til utsjekking på en side
148 kr
Kategorier: Leddplager.  Medica Nord 
Spørsmål om produktet?

Eduflex leddkrem reduserer leddsmerter og symptomer på betennelser i leddområdet. Kremen inneholder mentol og eukalyptus for kjølende effekt, og glukosamin, kondriotin og MSM. Registrert og kontrollert medisinteknisk produkt klasse1, CE. Mentol og eukalyptus gir en kjølende effekt som minsker blodstrømmen og sinker ned sirkulasjonen i området med smerte. Dette innebærer at symptomene på betennelser og opphovning avtar, samt at leddsmertene minsker. Glukosamin er aminosukker som hjelper til, og er en bestandel i oppbygningen av leddbrusk. Dannelse av brusk avtar naturlig etter 60 års alderen. Kondriotin er en del av et stort proteinmolekyl (proteglycan) som er en viktig komponent i leddbrusken. Den kan være god for oppbygningen av ledd og for å forebygge slitasje. Mangel på kondriotin kan gi svekkelse av bruskvevet. MSM (MethylSulfonylMethane) er et organisk svovl som blandt annet bygger opp brusk, sener, bindevev, muskler og skjelett. Eduflex Leddkrem gir rask smertelindring, og er vel utprøvd som effektiv behandling ved inflammasjon, hevelse og smerter i leddområdene. Eduflex Leddkrem kan med fordel brukes i kombinasjon med Eduflex Kapsler.

Anbefalt bruk: Påfør kremen på leddområdene med smerte 2-3 ganger om dagen. For best effekt anbefales kontinuerlig bruk i en mnd. Unngå at kremen kommer i kontakt med sår, øynene eller slimhinnene. Kun for urtvortes bruk. Anbefales ikke for barn, gravide eller ammende. Diabetikere, personer som bruker blodfortynnende legemidler og personer under 18 år skal rådføre seg med lege før kremen tas i bruk. Peroner som er følsomme eller allergiske mot skalldyr skal unngå å bruke Eduflex Leddkrem.

Ingredienser: Mentol, eukalyptus, glukosaminsulfat, kondriotin og MSM (MethylSulfonylMethane).

antall75
vekt96 g
formkrem