Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Bodyflex MSM 120 tabletter.
205 kr
205 kr


Til utsjekking på en side
205 kr
Kategorier: Leddplager.  Hankintatukku 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Bodyflex MSM 2-4 tabletter inneholder: MSM 2400–4800 mg, Molybden 25–50 µg

Ingredienser: OptiMSM® metylsulfonylmetan, antiklumpemiddel silisiumdioksid, overflatebehandlingsmiddel magnesiumsalter av aktersyrer, natriummolybdat

Dosering : 1–2 tabletter to ganger daglig med mye væske.

Laktosefri, gjærfri, usøtet, glutenfri og vegansk

--

Inneholder ren og høykvalitets OptiMSM® metylsulfonylmetan.

MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk vannløselig svovelforbindelse, som er en uunnværlig komponent i menneskelig ernæring. Det finnes i hver celle i kroppen, og kroppen trenger svovel for sine normale daglige funksjoner. Gode ernæringsmessige MSM-kilder er frø, korn, soyabønner, hvitløk, tomat, kaffe, te, øl og kumelk. Svovel er et mineral som er konsentrert i visse vev. Halvparten av kroppens svovel er i muskler, hud og bein. Hår og negler inneholder også mer svovel enn gjennomsnittet.

Ekstra vanninntak anbefales ved bruk av MSM-tilskuddet. Det er også gunstig å spise fersk frukt med MSM. De inneholder vitamin C og biotin, som bidrar til å utnytte MSM i kroppen.

Molybden er et essensielt sporelement hos mennesker som fremmer normal svovelaminosyremetabolisme.

Formtabletter
Produsent/merkenavnHankintatukku
antall120
vekt180 g