Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Magnesiumglysinat - Albion Chelated Magnesium 133 mg -
175 kr
175 kr


Til utsjekking på en side
175 kr
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 157,50 kr

Swanson Albion Chelated Magnesium er et mineraltilskudd for muskler, nerver, bein mm. Hver kapsel inneholder 133 mg Albion aminosyre chelatert magnesium. For mer informasjon om Albion-produkter, se albionminerals.com

Hva gjør chelaterte mineralglycinater så overlegne? Først må vi forstå chelasjonsprosessen: Chelering er et resultat av at mineraler blir kjemisk bundet til aminosyrer på en helt spesiell måte. Chelatering oppstår under fordøyelsesprosessen for å lette transport av mineraler over tarmveggen slik at de kan utnyttes i hele kroppen. Aminosyrer er ikke de eneste "chelatorene" som er tilgjengelige, men de er ideelle for mineraler. Kroppen er veldig effektiv når det gjelder å absorbere individuelle aminosyrer, og Albion har identifisert aminosyren glycin som det foretrukne molekylet for å skape organiske chelaterte mineraler. Glysin blir lett identifisert og absorbert over tarmveggen, og Albions glycinat chelater er faktisk små nok til å transporteres rett inn i cellene.

Dosering: 1 kapsel 3 ganger daglig sammen med vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall90
vekt114 g