Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Magnesium Malate 150 mg 60 tbl.
145 kr
145 kr


Til utsjekking på en side
145 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 130,50 kr

Magnesium Malate fra Swanson Premium er en unik form for magnesiumtilskudd som inneholder sammensetningen av magnesium og eplesyre. Disse to næringsstoffene er svært synergistiske. Mens magnesium er involvert i mer enn 300 enzymatiske reaksjoner i hele kroppen, er eplesyre tilstede i nesten hver eneste celle, hvor den er integrert i produksjonen av celleenergi. Både separat og sammen har disse næringsstoffene vist seg å være bra for nevro-muskulær helse, fysisk velbehag og mer.

Dosering: Ta 1 tablett 2 ganger daglig sammen med vann.

Magnesium Malate innhold pr. Kapsel: Magnesium (fra 1000 mg magnesiummalat) 150 mg

Andre ingredienser: Dikalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose (plantefiber), stearinsyre, kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, silika, hydroksypropylmetylcellulose, titandioxid, triacetin, talkum, hydroksypropylcellulose, karnaubavoks.

Produsent/merkenavnSwanson
antall60
vekt112 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

3.96 av 5 stjerner

0
0
0
1
0
  • Tabletten skader halsen 

    Jeg klarer vanligvis å svelge store tabletter uten nevneverdig besvær. Denne ble øyeblikkelig til sandpapir i munnen. Og enda jeg brukte olje for å få den ned, raspet den halsen så jeg kjenner det fortsatt; nesten en time senere. Jeg kan ikke bruke dette produktet. 


    15. november, 2021 13:52