Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Suntheanine L-Theanine

3.990

Kjøp Suntheanine L-Theanine

Teanin - Suntheanine L-Theanine 100 mg 60 Vkapsler
178 kr
178 kr
178 kr
Kategorier: Teanin  Swanson Ultra 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler Aminosyrer
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Det er anslått at nesten 65 prosent av den voksne befolkningen opplever en eller annen form for stress, og disse tallene stiger kontinuerlig. Siden antikken har det blitt sagt at å drikke grønn te fører til avslapping. En pioner i vitenskapen om grønn te (Taiyo) fant at den avslappingseffekten skyldes tilstedeværelsen av aminosyren L-theanin. Suntheanine er produsert via en gjæringsprosess som etterligner den naturlige prosessen i grønne teblader, noe som resulterer i en 100% ren L-isomer-theanin. Det er ikke et utdrag av grønn te, men resultat av en patentert enzymatisk fermenteringsprosess ved bruk av aminosyrene etylamin og L-glutamin som sikrer en isomerisk ren L-theanin. Kliniske studier på mennesker har vist at Suntheanine fremmer en våken tilstand av avslapning uten døsighet. Ytterligere forskning på mennesker tyder på at Suntheanine kan anvendes for å forbedre søvnkvaliteten, redusere normale symptomer på premenstruelt syndrom (PMS), gi bedre læring, øke mental skarphet, fremme konsentrasjon, redusere negative bivirkninger av koffein og støtte immunforsvaret.

Dosering: 1 vegetabilsk kapsel 1-2 ganger daglig med vann før måltid.

antall60
vekt50 g
formvegetabilsk kapsel