Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Vitatabs Koliini

Buy Vitatabs Koliini

Vitatabs Koliini- kolin 60 tabletter.
140 kr
140 kr


Til utsjekking på en side
140 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Vitatabs Koliini innhold pr. 2 tabletter: VitaCholine® kolin 550 mg

Ingredienser : VitaCholine® kolin (bitartrat), antiklumpemiddel mikrokrystallinsk cellulose, overflatebehandlingsmiddel magnesiumsalter av fettsyrer

Dosering: 1 tablett to ganger daglig.

Fri for laktose, gjær, søtningsmidler og gluten. Vegansk.

--

Vitatabs® Koliini tabletter inneholder VitaCholine® kolin 550 mg i daglig dosering.

Kolin er en vitaminlignende forbindelse som finnes i alle kroppens vev i fosfolipidene i cellemembranene. Det er involvert i kommunikasjonen mellom celler som mellomliggende stoff.

Kolin bidrar til å opprettholde metabolismen på cellenivå: det fremmer normal lipidmetabolisme og metabolismen av homocystein.

Kolin fremmer også opprettholdelsen av normal leverfunksjon da det er involvert i reguleringen av fettlagring i leveren.

Kolin er viktig for hjertets velvære og blodsirkulasjonen da det reduserer mengden homocystein ved å endre det til andre aminosyrer.

Kolin støtter funksjonen til en rekke næringsstoffer, inkludert betain, karnitin, kreatin, omega-3 fettsyrer og B-vitaminer.

Kolin er et gunstig næringsstoff for aldrende mennesker og idrettsutøvere da det regulerer muskelfunksjon og metabolisme samt bruk og lagring av energi.

Kolin beskytter nitrogenoksid og tillater dermed riktig inntak av energi og næringsstoffer for muskler.

Formtabletter
Produsent/merkenavnHankintatukku
antall60
vekt86 g