Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Remasan (Østers-sopp) produktomtale

190 kr 240 kr

Remasan - blå-grå østersopp - Fjerner vorter effektivt 120 kapsler

2014
På lager
190 kr

8 vurderinger av Remasan (Østers-sopp)

Skriv en produktomtale

 • Ingen virkning mot vorter
  Av 25. mai, 2017 18:27

  Kjøpte 2 esker av dette produktet, brukt det i over en måned og kan si at for meg har dette produktet overhodet ikke hatt noen virkning mot vorter.

  • Mollusker
   Av 26. august, 2016 15:09

   Begge barna mine hadde mollusker, men etter typ 2 mnd med Remasan blandet i joghurt og saft ble alt borte -og har ikke kommet tilbake siden det! Mannen min prøver nå ut Remasan for å bli kvitt fotvorter :) Fantastisk produkt!

   • Mollusker
    Av 27. april, 2016 20:30

    Fantastisk produkt! Datteren vår haddde store problemer med mollusker som klødde og sprakk og fikk eksem i tillegg. Er nå nesten kvitt problemet etter noen uker med Remasan, som vi blander i drikken hennes.

    • Vorter og mollusker
     Av 15. januar, 2015 18:04

     Vil bare si at dette er det beste helsekostproduktet vi har prøvd! Har to gutter som begge har hatt enten vorter eller mollusker. Den ene hadde minst 20 vorter på hendene, pluss noe i ansiktet. Den andre hadde flere mollusker rundt munnen. Vi hadde prøvd flere runder med frysing av vorter og også tatt turen til hudlege uten resultat.
     Etter to ukers behandling med Remasan på begge to begynte vortene og molluskene gradvis og forsvinne. I dag flere år etterpå, har en av dem fått tilbake kun en vorte.
     Dette produktet anbefales! Husk bare å bruke litt lavere dose enn det som står angitt på pakken hvis det skal gis til barn.

     • Mollusker
      Av 15. desember, 2014 21:54

      Hei,
      vi prøvde også Remasan etter anbefalinger og etter to uker begynte de å sprekke,og nå etter ca fem uker går de en etter en.
      Stor lettelse!

      • Mollusker
       Av 23. juli, 2014 14:12

       Dette produktet virker. Hos legen fikk jeg bare til svar at dette fikk bare gå over av seg selv. Fant Remasan på nettet og etter to uker begynte det å gå hull på molluskenen. idag 1 mnd etter er guttungen frisk og slett å fin i huden der hvor molluskene var. Kjære deg der ute. Prøv Remasan. ikke tvil den funker. Hilsen gla mamma.

       • mollusker
        Av 3. november, 2011 18:16

        Barna mine på 2 og 5 år fikk veldig mange mollusker. Vi har prøvd aloe vera, tea tree oil... ingenting virket.
        Helt til vi prøvde Remasan. Yngstemann hadde fått molluskene sine bare ett par mnd før vi prøvde Remasan.
        Etter ca. 1.5 uker var halvparten borte. etter ca. 4 uker er 98% borte.
        Datternen min fikk sine for rundt ett år siden. Etter 2 uker er de på god vei bort. Vi er utrolig glad for at vi fant Remasan!

        • fotvorter
         Av 3. desember, 2010 09:17

         Har 2 gutter som har slitt med fotvorter, prøvd det meste alt fra frysing, kremer, masse kjerringråd osv...frøvde dette produktet i en måneds tid og alt forsvant!!! dette er en del år siden og det har ikke komt igjen, anbefales på det varmeste. Har gitt rådet til mange som er blitt storfornøyd.