Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Nervidix - godt for nervesystemet
209 kr
209 kr


Til utsjekking på en side
209 kr
Kategorier: Angst/depr.etc  Super Nature 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Nervidix - godt for nervesystemet. En avansert formula som gir styrke. Kan hjelpe mot lett uro og kan virke lett avslapppende. Hjelper deg å takle en stressende hverdag og skaper harmoni og balanse i hele deg. Anbefales om du trenger noe for nervesystemet. Er også et fullverdig b-vitamintilskudd som du kan bruke istedet for dine vanlige b-vitaminer.

Nevidix sløver ikke, men gir tilbake fokus, overskudd og konsentrasjon og styrker kroppens signalflyt. Nervidix er et fullverdig B-vitamintilskudd som kjent virker bra på stress og med dette produktet trenger du ikke andre b-vitaminer i tillegg.

Alt i alt er både vitaminer/mineraler, urter og essenser i Nervidix spesialkomponert for å virke harmoniserende på nervesystemet og for å forbedre signalflyten.

Ingredienser: Havrespire, humle, sitronmelisse, lindeblomst, lavendel, fullverdig b-vitaminkompleks, Folsyre, Biotin, Kalium, Magnesium, Sink, Mangan samt vibrasjonsessenser.

antall48
vekt56 g
formtabletter

Gjennomsnittlig karakter: 

3.98 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
1
no rate
  • Nervesystemet

    Terningskast Tre - 4


    25. april, 2019 14:51