Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kyolic Aged Garlic Extract 120 vurderinger

2 reviews for Kyolic Aged Garlic Extract 120

 • Kyolic

  Jeg har brukt Kyolic (rendyrket hvitløk i ampuller) i mange mange år, og jeg er aldri forkjølt. Blir jeg angrepet av inflensa så blir den mild og jeg får lav feber. Ellers så er insekter lite glad i mitt blod, kan føle meg fri i et mygg angrep.


  9. oktober, 2018 13:52
  • Luktfri hvitløkskapsler

   Siden det er en mengde ulike merker og typer hvitløkskapsler, var jeg veldig usikker på hvilken jeg skulle velge. Men etter å ha lest dette (link lenger nede), er jeg overbevist om at Kyolic er løsninga

   http://overgang.no/tjenester/ekspertsvar/1050/expert_chat_message/item_normal/null


   7. januar, 2011 18:05
   • Vurdering Hvitløk Kyolik.

    Har brukt disse hvitløkampullene i ca 20 år, tidligere importert fra Amerika. Jeg er overbevist om at de holder forkjølelse og kan hende andre sykdommer i sjakk, svert sjelden jeg har influensa, og når den en sjelden gang kommer, så er den mild som vanlig forkjølelse. Jeg er heller ikke plaget med mygg og andre små innsekter, de liker ikke blodet mitt, og kan hende er det en liten eim av løk. Jeg bruker 1 ampull daglig i forbindelse med frokost. Merker jeg at mandlene varsler om infeksjon så tar jeg gjerne 3 -4 ampuller. Om ikke det helt hjelper så bruker jeg i tillegg Solhatt 30 dråper i ett glass vann.


    24. juli, 2017 10:42

   Kjøp

   Kapsler 600 mg Aged Garlic Extract
   418 kr
   418 kr


   Til utsjekking på en side
   Til utsjekking på en side
   418 kr