Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kyolic Aged Garlic Extract 120

3.962

Kjøp

Kapsler 600 mg Aged Garlic Extract
418 kr
418 kr


Til utsjekking på en side
418 kr
Kategorier: Hvitløk  Kolesterol  Kyolic 
Produkt-knagger: Kolesterolreduserende
Spørsmål om produktet?

Innhold kapsler 600 mg Aged Garlic Extract

Kyolic Aged Garlic Extract er fremstilt av 100% organisk dyrket hvitløk. Hvitløken foredles gjennom en unik prosess som trekker ut og eliminerer lukt. Samtidig fremskaffes de sunne bestanddelene som kun finnes i Kyolic. Denne tilpassede høypotente sammensetningen støtter opp om et sunt kolesterol og et sunt hjerte.

Ta det beste Kyolic Aged Garlic Extract er det hvitløks- produktet som er mest forsket på, har den beste kvaliteten, og er den mestselgende hvitløken.

Doseringsforslag: Ta en, eller flere kapsler sammen med måltid, to ganger daglig.

antall120
vekt132 g

Gjennomsnittlig karakter: 

3.96 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
2
no rate
 • Kyolic

  Jeg har brukt Kyolic (rendyrket hvitløk i ampuller) i mange mange år, og jeg er aldri forkjølt. Blir jeg angrepet av inflensa så blir den mild og jeg får lav feber. Ellers så er insekter lite glad i mitt blod, kan føle meg fri i et mygg angrep.


  9. oktober, 2018 13:52
 • Luktfri hvitløkskapsler

  Siden det er en mengde ulike merker og typer hvitløkskapsler, var jeg veldig usikker på hvilken jeg skulle velge. Men etter å ha lest dette (link lenger nede), er jeg overbevist om at Kyolic er løsninga

  http://overgang.no/tjenester/ekspertsvar/1050/expert_chat_message/item_normal/null


  7. januar, 2011 18:05