Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kyolic Aged Garlic Extract 120

Varenummer: 1303
330 kr

Kapsler 600 mg Aged Garlic Extract

1303
På lager
330 kr

Produkttagger/Emmeord: Hvitløk Kolesterolreduserende

Spørsmål om produktet?

Innhold kapsler 600 mg Aged Garlic Extract

Kyolic Aged Garlic Extract er fremstilt av 100% organisk dyrket hvitløk. Hvitløken foredles gjennom en unik prosess som trekker ut og eliminerer lukt. Samtidig fremskaffes de sunne bestanddelene som kun finnes i Kyolic. Denne tilpassede høypotente sammensetningen støtter opp om et sunt kolesterol og et sunt hjerte.

Ta det beste Kyolic Aged Garlic Extract er det hvitløks- produktet som er mest forsket på, har den beste kvaliteten, og er den mestselgende hvitløken.

Doseringsforslag: Ta en, eller flere kapsler sammen med måltid, to ganger daglig.

antall 120
vekt 132 g

Kyolic Aged Garlic Extract 120 vurderinger

Gjennomsnittskarakter: (2) 3.96 av 5 stjerner

0
0
0
0
0
2
ingen vurdering
 • Kyolic
  Av 9. oktober, 2018 13:52

  Jeg har brukt Kyolic (rendyrket hvitløk i ampuller) i mange mange år, og jeg er aldri forkjølt. Blir jeg angrepet av inflensa så blir den mild og jeg får lav feber. Ellers så er insekter lite glad i mitt blod, kan føle meg fri i et mygg angrep.

 • Luktfri hvitløkskapsler
  Av 7. januar, 2011 18:05

  Siden det er en mengde ulike merker og typer hvitløkskapsler, var jeg veldig usikker på hvilken jeg skulle velge. Men etter å ha lest dette (link lenger nede), er jeg overbevist om at Kyolic er løsninga

  http://overgang.no/tjenester/ekspertsvar/1050/expert_chat_message/item_normal/null

Skriv en anmeldelse