Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Green Tea (Grønn Te) Prince of Peace 100 teposer

4.110

Kjøp

Grønn te poser-Prince of Peace Green Tea(1,8 gram pr pose)
168 kr
168 kr
168 kr
Kategorier: Te  Diverse produsenter 
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Grønn te har i flere tusen år vært kjent for sine helsemessige egenskaper. Den er en av verdens mest anvendte drikk, og den har en urtemedisinsk historie 4000 år tilbake i tid.

Denne teen er høstet fra en teplantasjone i Kina. Bladene vaskes forsiktig, stimes, rulles og tørkes for å bevare den delikate fargen og aromaen.

De aktive ingrediensene i grønn te er polypenol katekiner, som har antioksidantiske egenskaper. Antioksidanter motvirker frie radikaler som kan forårsake ødeleggelse av celler. Antioksidanter hjelper kroppen å vedlikeholde en naturlig god helse og øke immunforsvaret. Senere vitenskapelige undersøkelser av egenskapene til grønn te har vist hvordan den reduserer risiko for hjerte-karsykdom og kreft.

antall100
vekt394 g
formTeposer