Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Grapefrukt pektin 240 tabletter

Varenummer: 1768
210 kr

240 tabletter 1000Mg

1768
Kun 2 igjen på lager
Spørsmål om produktet?
210 kr

Produkttagger/Emmeord: tabletter

Pris ved kjøp av 4 stk + 189 kr
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 199,50 kr

Grapefruitpektin er 100% naturlig fiber fra fruktkjøttet i grapefrukt. Dette kosttilskuddet kan være til hjelp for dem som ønsker å gå ned i vekt. En kapsel kan da tas før måltid, sammen med vann. Det bidrar til metthetsfølelse og at en ikke fristes til å spise for mye.

Grapefruktpektin reduserer samtidig fettabsorbering i magesekk og tynntarm. Dessuten bidrar det til at tømming av magesekken tar lengre tid slik at sukkerabsorberingen forlenges.

Grapefruktpektin har også vist seg å kunne senke kolesterolnivået og redusere de ugunstige fettstoffene i blodet. En forskningsstudie viser en signifikant reduksjon av kolesterolverdi på gjennomsnittlig nesten 8% hos forsøkpersonene som inntok 3 spiseskjeer grapefruktpektin daglig. (1 prosent redusert kolesterol tilsvarer omtrent 2% nedgang i risiko for hjerte- karsykdom.)

Innhold: 240 tabletter, 1000mg. Dosering: 1-3 tabletter 15 minutter før hvert måltid, med vann.

Les mer:

Advarsel: Grapefruktpektin bør ikke inntas ved samtidig bruk av kolesterolsenkende medisin.

antall 240
vekt 400 g
form tabletter

Grapefrukt pektin 240 tabletter vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!