Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Grapefrukt pektin 240 tabletter

3.910

Kjøp

240 tabletter 1000Mg
575 kr
575 kr


Til utsjekking på en side
575 kr
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 517,50 kr

Grapefruitpektin er 100% naturlig fiber fra fruktkjøttet i grapefrukt. Dette kosttilskuddet kan være til hjelp for dem som ønsker å gå ned i vekt. En kapsel kan da tas før måltid, sammen med vann. Det bidrar til metthetsfølelse og at en ikke fristes til å spise for mye.

Grapefruktpektin reduserer samtidig fettabsorbering i magesekk og tynntarm. Dessuten bidrar det til at tømming av magesekken tar lengre tid slik at sukkerabsorberingen forlenges.

Grapefruktpektin har også vist seg å kunne senke kolesterolnivået og redusere de ugunstige fettstoffene i blodet. En forskningsstudie viser en signifikant reduksjon av kolesterolverdi på gjennomsnittlig nesten 8% hos forsøkpersonene som inntok 3 spiseskjeer grapefruktpektin daglig. (1 prosent redusert kolesterol tilsvarer omtrent 2% nedgang i risiko for hjerte- karsykdom.)

Innhold: 240 tabletter, 1000mg. Dosering: 1-3 tabletter 15 minutter før hvert måltid, med vann.

Les mer:

Advarsel: Grapefruktpektin bør ikke inntas ved samtidig bruk av kolesterolsenkende medisin.

antall240
vekt400 g
formtabletter