Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Bio-Fiber

4.080

Kjøp

Bio-Fiber - de sunne fibrene.
101 kr
101 kr
101 kr
Kategorier: Fiber  Pharma Nord 
Spørsmål om produktet?
  • Enkel bestilling - Rask levering
    Ordre som registeres innen kl.13.00 hverdager sendes vanligvis fra oss samme dag.
  • Rabattsystem og Bonuspoeng
    Kvantumsrabatt på ordre over 400 kroner. 2% bonus på alle kjøp for registrerte kunder. Gratis frakt for ordre over kr 1500.
  • Rimelige priser på stort antall varer
    Spar tid og penger på å handle kosttilskudd og naturmedisin i Urtesenterets nettbutikk.

Bio-Fiber - de sunne fibrene.

Kostvanene i den industrialiserte verden har endret seg betydelig i dette århundre. Mens fiberrike kornprodukter, frukter og grønnsaker utgjorde en vesentlig del av kosten for 100 år siden, er fibrenes andel falt betydelig i takt med den økte industrielle bearbeidingen av maten. Utviklingen går i retning av mer raffinering av matvarer, hvor det naturlige fiberinnholdet reduseres eller fjernes helt. I samme takt er hyppigheten av mange velferdssykdommer steget.

Bio-Fiber -Sikrer høyt inntak av kostfiber.
Bio-Fiber er en fibertablett sammensatt ut fra den nyeste forskning omkring kostfibrenes store betydning for vår helse. Preparatet kompenserer for det lave fiberinnholdet i moderne kost, som i følge ernæringsforskere er medvirkende til utviklingen av mange velferdslidelser.

Innhold: totalt 70 % kostfiber som Hemicellulose, Cellulose, Pektin og Lignin. 120 tabl.

Dosering av Bio-Fiber
Det vil være fordelaktig å starte med 4 Bio-Fiber daglig, og gradvis øke den daglige dosen med 2 tabletter daglig til maksimalt 12 tabletter daglig. Når kostfiberinntaket økes, er det viktig å drikke rikelig med vann da fibrene binder væske.

antall120
vekt78 g
formtabletter