Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Multivitamin Pharma Nord

Varenummer: 1924
95 kr

Multivitamin Pharma Nord - 60 kapsler -Merk forskjellen! - prøv multivitaminen som setter standarden.

1924
På lager
Spørsmål om produktet?
95 kr

Produkttagger/Emmeord: tabletter

Merk forskjellen! - prøv multivitaminen som setter standarden
En betingelse for at du kan få glede av ditt vitamintilskudd, er at vitaminene og mineralene kan tas opp i kroppen. Slik er det dessverre ikke alltid. Derfor har vi introdusert Multivitamin Pharma Nord, et produkt hvor opptakelighet og kvalitet er i høysete

Antioksidanter - forsvarer kroppen
Vi blir alle eldre, og er ikke garantert et langt liv. Farten på aldringsprosessen er imidlertid forskjellig fra person til person. Arvelige egenskaper og påvirkninger fra miljø, er faktorer i denne prosessen. Takket være antioksidanter kan vi motvirke de uheldige virkningene miljøforrurensning har. Antioksidanter er en felles betegnelse på en gruppe vitaminer og mineraler som beskytter mot skadelig oksygen (frie radikaler).

Frie radikaler er betegnelsen på en type aggresive stoffer som angriper cellene i kroppen. Antioksidanter kan uskadeliggjøre de frie radikalene og hindre nedbryting av kroppen.

Den effektive beskyttelsen av cellene
Multivitamin Pharma Nord inneholder 18 primære og sekundære antioksidanter, i tillegg til utfyllende næringsstoffer i en sammensetning som er utviklet i samarbeide med fremstående ernæringseksperter.
Preparatet blir kontinuerlig vidreutviklet for å holde tritt med de nyeste forskningsresultater. Herved er produktet oppdatert i forhold til de siste kunnskaper om beskyttelse av kroppens celler. Multivitamin Pharma Nord inneholder ikke jern, noe som gjør den meget godt egnet som et daglig multivitamin/mineralpreparat til hele familien. Preparater med jern bør unngås dersom man ikke har fått påvist jernmangel.
I strid med de frie radikalene
Når frie radikaler skader kroppens celler blir celleveggen ødelagt og sykdom kan oppstå. Dette kan sammenlignes med et halvt eple som etter å ha ligget en stund blir brunt og uapetittelig. De frie radiaklene har trengt inn i eplet og ødelagt cellene.
Antioksidantene (anti=mot, oksi=surstoff) motvirker angrep fra frie radikaler ved å danne en beskyttelse rundt hver celle. De frie radikaler har vanskelig for å trenge inn i celler som har denne form for beskyttelse. Antioksidantene kan med andre ord gjøre cellene motstandsdyktige mot angrep utenfra. Angrep fra fri radikaler forekommer bland annet ved:
Røyking, alkoholbruk, stress, overdreven soling, diverse medisiner og fysisk aktivitet.

Dosering: 1 tabl. daglig.

200 mg Vitamin C
30 mg Vitamin E
15 mg Niacin (Vitamin B3)
7,5 mg Pantotensyre
4,2 mg Vitamin B6
2,8 mg Vitamin B2
1,8 mg Vitamin B1
864 mcg Vitamin A
200 mcg Folsyre
100 mcg Biotin
4,5 mcg Vitamin B12
2,5 mcg Vitamin D
75 mg Magnesium
7,5 mg Sink
2,5 mg Mangan
1000 mcg Kobber
62,5 mcg Selen
50 mcg Krom

antall 60
vekt 92 g
form tabletter

Multivitamin Pharma Nord vurderinger

Bli den første til å skrive en vurdering av dette produktet!