Klikk her for å sende spørmålet:

E-mail: Question:
Ask the question
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Please, fill all fields. E-Mail is not correct. Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Buy Bio-Hvitløk

Bio-Hvitløk 60 tabletter.
125 kr
125 kr


Til utsjekking på en side
125 kr
Kategorier: Hvitløk  Pharma Nord 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Bio-Hvitløk består av tørket hvitløkspulver som er rik på alliin og enzymet allinase. Når disse to substansene kommer i kontakt med hverandre dannes den aktive formen allicin. Allicin brytes ned til en rekke andre substanser som er ansvarlige for hvitløkens mange nyttige egenskaper, som å opprettholde god hjertefunksjon og friske blodårer. Videre bidrar det til et velfungerende immunforsvar og støtter kroppens evne til å motstå perioder med stress.

Senere års undersøkelser om hvitløkens helsefremmende virkning har påvist store forskjeller i kvaliteten på de hvitløkspreparatene som er å få kjøpt. Særlig er mengden alliin i råvarene viktig for hvordan det ferdige produktet vil bli.
Bio-Hvitløk er et nytt hvitløkspreparat basert på de siste kunnskaper om naturprodukter. Derfor består den i stor grad av tørr hvitløksekstrakt av Allium Sativum, og hver tablett med 300 mg hvitløksekstrakt inneholder 4 mg alliin.
Bio-Hvitløk med høyt innhold av alliin
alliin er en aminosyre, som ved hjelp av enzymet alliinase blir omdannet til det aktive stoffet allicin. Alliin og alliinase finnes adskilt i fersk hvitløk. Alliinase finnes i skallet utenpå feddet, mens alliin finnes i selve feddet. Idet løken blir knust, oppstår det en kontakt mellom de to stoffene, og det aktive stoffet allicin blir dannet. Allicin er det stoffet som i vesentlig grad gir hvitløken de mange positive egenskaper, men også dens spesielle lukt. Bio-Hvitløk er produsert med en helt spesiell produksjonsmetode som medfører at Bio-Hvitløk oppløser seg i tynntarmen, og ikke i magesekken, som ved vanlige hvitløkspreparater. Dermed begrenses hvitløkslukten til det minimale.

Dosering: 1 tablett daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid. Innhold pr. dagsdose: 300 mg hvitløkspulver.


Formtabletter
Produsent/merkenavnPharma Nord
antall60
vekt132 g
formtabletter