Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Bio-Hvitløk 60 tabletter.
115 kr
115 kr


Til utsjekking på en side
115 kr
Kategorier: Hvitløk  Pharma Nord 
Produkt-knagger: tabletter
Spørsmål om produktet?

Det har til alle tider vært kjent at hvitløk øker blodgjennomstrømningen i årene, styrker hjertet og forbedrer menneskets livskvalitet.
Moderne forskning har vist at de virksomme stoffene i hvitløk virker gunstig på blodsirkulasjonen i hjertet og hjernen, samtidig som hvitløk har en utvidende effekt på blodkar og hemmer sammenklebning av blodplater. Hvitløk virker også lett triglyserid- og kolesterolsenkende.
Det er forskjell på hvitløksprodukter
Senere års undersøkelser om hvitløkens helsefremmende virkning har påvist store forskjeller i kvaliteten på de hvitløkspreparatene som er å få kjøpt. Særlig er mengden alliin i råvarene viktig for hvordan det ferdige produktet vil bli.
Bio-Hvitløk er et nytt hvitløkspreparat basert på de siste kunnskaper om naturprodukter. Derfor består den i stor grad av tørr hvitløksekstrakt av Allium Sativum, og hver tablett med 300 mg hvitløksekstrakt inneholder 4 mg alliin.
Bio-Hvitløk med høyt innhold av alliin
alliin er en aminosyre, som ved hjelp av enzymet alliinase blir omdannet til det aktive stoffet allicin. Alliin og alliinase finnes adskilt i fersk hvitløk. Alliinase finnes i skallet utenpå feddet, mens alliin finnes i selve feddet. Idet løken blir knust, oppstår det en kontakt mellom de to stoffene, og det aktive stoffet allicin blir dannet. Allicin er det stoffet som i vesentlig grad gir hvitløken de mange positive egenskaper, men også dens spesielle lukt. Bio-Hvitløk er produsert med en helt spesiell produksjonsmetode som medfører at Bio-Hvitløk oppløser seg i tynntarmen, og ikke i magesekken, som ved vanlige hvitløkspreparater. Dermed begrenses hvitløkslukten til det minimale.

Dosering: 1 tablett daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid. Innhold pr. dagsdose: 300 mg hvitløkspulver.


Formtabletter
Produsent/merkenavnPharma Nord
antall60
vekt132 g
formtabletter