Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Albion Chelated Chromium 200 mcg 180 kapsler
120 kr
120 kr


Til utsjekking på en side
120 kr
Kategorier: Swanson Ultra  Krom 
Spørsmål om produktet?

Krom (TRAACS® kromnikotinatglycinatkelat) 200 mcg pr kapsel/dosering (571% av referanseverdi)

Kelasjon (chelation) er resultatet av at mineraler blir kjemisk bundet til aminosyrer på helt spesielle måter. Kelasjon oppstår under fordøyelsesprosessen for å lette transport av mineraler gjennom tarmveggen, slik at de kan utnyttes i hele kroppen. Aminosyrer er ikke de eneste "celatorene" som er tilgjengelige, men de er ideelle for mineraler. Kroppen er svært effektiv til å absorbere enkle aminosyrer, og Albion har identifisert aminosyren glycin som det foretrukne molekylet for å skape organiske kelaterte mineraler. Glycin er lett identifiserbart og absorberes direkte gjennom tarmveggen. Albions glykinatkelater er faktisk små nok til å transporteres rett inn i selve cellene!

Fordi krom kan øke insulinfølsomheten og påvirke glukosenivået, bør diabetikere og hypoglykemika konsultere helsepersonell før bruk av dette produktet.

Dosering: 1 kapsel 1-2 ganger daglig sammen med mat og vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall180
vekt60 g