Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Krom - Albion Chelated Chromium 200 mcg 180 kapsler
133 kr
133 kr


Til utsjekking på en side
133 kr
Kategorier: Krom 
Spørsmål om produktet?
Pris pr stk ved kjøp av 2 stk 119,70 kr

Krom (TRAACS® kromnikotinatglycinatkelat) 200 mcg pr kapsel/dosering (571% av referanseverdi)

Kelasjon (chelation) er resultatet av at mineraler blir kjemisk bundet til aminosyrer på helt spesielle måter. Kelasjon oppstår under fordøyelsesprosessen for å lette transport av mineraler gjennom tarmveggen, slik at de kan utnyttes i hele kroppen. Aminosyrer er ikke de eneste "celatorene" som er tilgjengelige, men de er ideelle for mineraler. Kroppen er svært effektiv til å absorbere enkle aminosyrer, og Albion har identifisert aminosyren glycin som det foretrukne molekylet for å skape organiske kelaterte mineraler. Glycin er lett identifiserbart og absorberes direkte gjennom tarmveggen. Albions glykinatkelater er faktisk små nok til å transporteres rett inn i selve cellene!

Fordi krom kan øke insulinfølsomheten og påvirke glukosenivået, bør diabetikere og hypoglykemika konsultere helsepersonell før bruk av dette produktet.

Dosering: 1 kapsel 1-2 ganger daglig sammen med mat og vann.

Produsent/merkenavnSwanson
antall180
vekt60 g