Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Allicinmax 90 Vkapsler 180 mg
380 kr
380 kr


Til utsjekking på en side
380 kr
Kategorier: Hvitløk  Diverse produsenter 
Spørsmål om produktet?

Hvordan produseres AllicinMax ™?

AllicinMax er laget på samme måte som allicin fra fersk hvitløk dannes. Den er produsert gjennom å aktivere spesielle reaksjons-systemer i hvitløken, kun ved bruk av rent vann. Prosessen gjør det mulig å produsere store mengder stabilt allicin. Til slutt i prosessen blir all væske omhyggelig tørket ut under kontrollerte betingelser, for å opprettholde styrken. Denne sofistikerte utviklingsprosessen har for første gang gjort det mulig å fange hvitløkens aktive komponenter, og levere det direkte til der kroppen din trenger det.

Hva er forskjellen mellom AllicinMax ™ og vanlig hvitløk kosttilskudd?

Vanlig hvitløk kosttilskudd inneholder ingenting allicin. En er avhengig av at kroppen er i stand til å generere små mengder allicin etter at kapselen er svelget. Oljen i hvitløk kosttilskudd er produsert ved destillasjon av fersk hvitløk. Oljen som produseres fortynnes deretter og plasseres i en kapsel. Denne prosessen ødelegger mesteparten, om ikke alt tilgjengelige allicin. Enkelte typer hvitløkspulver kan generere noe allicin under fordøyelsesprosessen. Dette avhenger imidlertid av forholdene magen og kan ta flere timer. AllicinMax trenger ikke å bli konvertert siden det faktisk inneholder stabilisert allicin. Når AllicinMax-kapselen svelges/spises ødelegges ikke allicinen, men absorberes lett i blodstrømmen. Allicin i AllicinMax liker det sure miljøet i magen, i motsetning til andre kosttilskudd som kan aktiveres av sure forhold.

Hvor mye AllicinMax ™ trenger jeg?

Kun en kapsel AllicinMax daglig ved måltider vil gi nok allicin for helse og velvære. Men du kan ta opptil 10 per dag hvis det er nødvendig å øke effekten.

Ingredienser i AllicinMax er: ikke-GM maltodekstrin, gummi akasie og stabilisert allicin. Dette allicin er svært biologisk aktiv. Kan tas for; Forkjølelse/influensa, Candida H Pylori, matforgiftning, høyt blodtrykk, generell helse, bihulebetennelse, generell styrking av immunforsvar.

Dosering Barn: AllicinMax anbefales ikke for barn under 3 år fordi de ennå ikke har fullt utviklet immunforsvaret deres. For barn i alderen 3 og 7 år er halv voksendose foreslått. Barn over 7 år kan ta full voksen dose.

Sikkerhet og toksikologi: Offentlig godkjente tester viser at så mange som 777 kapsler kan tas på en gang uten skadevirkninger. Egnet for vegetarianere og veganere. AllicinMax er fri for kunstige fargestoffer, kunstige smaker, salt, gluten og konserveringsmidler. Passer for veganere og vegeterianere.

Dosering: Ta 1 kapsel daglig eller mer om nødvendig ved måltid og med drikke. 1 kapsel daglig er vedlikeholds-dose, men du kan ta opptil 10 kapsler daglig ved behov.

antall90
vekt48 g
formVegetabilske kapsler