Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Swanson Ultra Theracurmin 30 Vkapsler
284 kr
284 kr


Til utsjekking på en side
284 kr
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Curcumin har kraftige antioksidantegenskaper som beskytter organer og vev i hele kroppen, fra hjernen og sentralnervesystemet til blodomløp, ledd og muskler. Et problemet med curcumin er forholdsvis lav biotilgjengelighet, noe som gjør det vanskelig å utnytte antioksidantpotensialet fullt ut. Theracurmin inneholder et standardisert curcumin-ekstrakt hvor det er benyttet en avansert submicron dispersjonsteknologi for å oppnå økt biotilgjengelighet. Studier viser at Theracurmin produserer blodnivåer av curcuminmetabolitter i dyr og mennesker som er opp til 300 ganger høyere enn vanlig curcumin, og signifikant høyere enn kommersielle former.

Den gjennomsnittlige partikkelstørrelsen i curcumin i Theracurmin er 0,19 til 0,3 mikrometer. Til sammenligning er den gjennomsnittlig partikkelstørrelse i vanlig curcuminpulver på 22,75 mikrometer. Det er en reduksjon på over 100 ganger. Curcuminen med redusert partikkelstørrelse blir deretter blandet med en vegetabilsk gummi (gum ghatti). På denne måten fremstilles det som er kjent som en kolloidal suspensjon. Med denne metoden øker løseligheten av curcumin i vann dramatisk. Større oppløselighet i vann betyr enklere absorpsjon i kroppen. Resultatet er en enestående økning i absorpsjon av curcumin i forhold til alle andre kommersielle former som er testet, inkludert andre forbedrede former av curcumin.

Andre ingredienser: microcrystallin cellulose (plantefiber), cellulose (vegetabil kapsel), kan inneholde spor av magnesium stearat og sicilium.

Anbefalt bruk: kosttilskudd iform av en kapsel en til to ganger daglig med vann.

Advarsel: ikke ta dette produktet hvis du er gravid eller ammer. Kontakt lege hvis du har eller har hatt problemer med galleblære eller tar eller har tatt blodfortynnende medikamenter. Stopp bruk av kosttilskuddet hvis du opplever fordøyelsesproblemer vet inntak.


antall30
vekt32 g
formvegetabilsk kapsel