Klikk her for å sende spørmålet:

E-post: Spørsmål:
Still et spørsmål
Ditt spørsmål ble sendt. Du vil motta en tilbakemelding i løpet av kort tid. Vennligst fyll ut alle feltene. E-post adressen er feil Det oppstod en feil. Vennligst prøv igjen senere.

Kjøp

Cal-Mag 1:1 Citrate 180 Vkapsler
499 kr
499 kr


Til utsjekking på en side
499 kr
Kategorier: Mineral-komplex 
Produkt-knagger: Vegetabilske kapsler
Spørsmål om produktet?

Cal-Mag 1:1 Citrate

Styrker benbygningen

Kalsium og magnesium er de to viktigste mineralene for å styrke benbygningen. Cal-Mag 1:1 er et organisk mineraltilskudd som inneholder like mengder kalsium og magnesium, bundet til sitronsyre for bedre opptak i kroppen. Cal-Mag 1:1 inneholder i tillegg mineralrike urter for å kunne bedre opptaket av kalsium og magnesium i kroppen. Cal-Mag 1:1 anbefales spesielt for de som ikke har behov for tilskudd av vitamin D.

Bruksområde - Hjertet, Ben/Ledd
Anbefalt dosering - 3 kapsler daglig med mat eller vann

Kalsium er nødvendig for oppbyggingen av skjelett og tenner, og har stor betydning for nerve- og muskelfunksjonen. Kalsium er også nødvendig for mange av kroppens enzymfunksjoner og har betydning for hormonproduksjon, hjertets virksomhet, blodets koagulasjon og væskebalansen. Kalsiumsitrat opptas generelt bedre og er en bedre kalsiumkilde enn kalsiumkarbonat. Til eldre mennesker, som ofte har lite magesyre, anbefales kalsiumsitrat fremfor kalsiumkarbonat. Magnesium inngår i mer enn 300 av kroppens enzymreaksjoner, spesielt i forbindelse med energiproduksjon. Magnesium spiller en viktig rolle i hjerte/kar sammenheng og bidrar til et bedre opptak av kalsium i kroppen.

3 kapsler inneholder: 500 mg kalsium, 500 mg magnesium i en base av urter

Inneholder ikke: sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose, kunstige tilsetningsstoffer

Formvegetabilske kapsler
Produsent/merkenavnSolaray
antall180
vekt254 g
formVegetabilske kapsler